AMSCG: Oprezno na sjeveru zbog magle

U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima, a opreznije vožnja neophodna je na sjeveru gdje magla smanjuje vidljivost.
AMSCG: Oprezno na sjeveru zbog magle
Portal AnalitikaIzvor

Iz Auto moto saveza Crne Gore saopšteno je da će saobraćaj će tokom dana biti pojačan.

Na pojedinim putevima važi izmijenjeni režim vožnje zbog čega je neophodno poštovanje postavljene signalizacije.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. Saobraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče - Kolašin - Mojkovac, Podgorica - Sotonići - Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg - Herceg Novi - Kotor - Budva - Bar - granični prelaz Sukobin, Podgorica - Cetinje - Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza, vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Na relaciji Luka Bar - Podgorica - Nikšić - Krnovo, saobraćaj će, do završetka prevoza vjetroturbina, povremeno biti prekinut. Konvoj će se kretati u pratnji policije.

 

MINA

Portal Analitika