Crna hronika

Od članova kavačkog klana oduzeti panciri, „audi A8“ na provjeri

Tivatski inspektori juče su pretresli dva ,,audija A8“ za čijim su upravljačima bili članovi kavačkog klana, od kojih su zaplijenjena tri pancira, sirene, rotaciona svijetla – saznaje Pobjeda.
Od članova kavačkog klana oduzeti panciri, „audi A8“ na provjeri
Portal AnalitikaIzvor

 Policija je juče oko 13 sati, na osnovu operativnih radnji i mjera, kontrolisala blindirani ,,audi A8“ podgoričkih tablica, koji se kretao iz pravca tivatskog aerodroma prema gradu. Vozač je koristio zvučnu i svjetlosnu signalizaciju – rotaciona svijetla. Inspektori su zaustavili ,,audi A8“, kojim je upravljao Vladimir Božović, a na mjestu suvozača su bili Igor Đurišić, Davor Prelević i Siniša Vlahović koji, prema bezbjednosnim evidencijama, slove za članove kavačkog klana.

Svi su privedeni na informativni razgovor u Odjeljenje bezbjednosti Tivat. Automobil je poslat na tehnički pregled gdje su uklonjeni uređaji za signalizaciju, a istražitelji su pretresom gepeka pronašli i zaplijenili pancir. Samo sat kasnije, prema nezvaničnim saznanjima našeg lista, tivatski istražitelji su u mjestu Markuševina na Jadranskoj magistrali kontrolisali ,,audi A8“ kotorskih registarskih tablica kojim je upravljao Darko Prelević, a na mjestu suvozača je bio Aleksandar Đurišić. Obojica su „bliski“ kavačkom klanu. Pregledom su primijećena fleš svijetla – blicevi, pa je ,,audi“ upućen na tehnički pregled. Blicevi su demontirani, a u prtljažniku su pronađena dva pancira koja su oduzeta. 

Portal Analitika