Abiznis

Traže dozvolu za tunel Kosman

Ministarstvo saobraćaja podnijelo je zahtjev Ministarstvu održivog razvoja za dobijanje građevinske dozvole za tunel Kosman, saznaje nezvanično Pobjeda.
Traže dozvolu za tunel Kosman
Portal AnalitikaIzvor

Ovo je treći objekat na trasi auto-puta Bar – Boljare, od Smokovca do Mateševa, za koji je Ministarstvo saobra- ćaja zatražilo građevinsku dozvolu.

Dužina jedne cijevi tunela Kosman je 2671 metar, a gradiće se dvije cijevi. Ranije su dobijene građevinske dozvole za most Moračica, dužine oko tri kilometra, te za tunel Vjeternik dužine 3042 metra, gdje će se takođe graditi dvije cijevi.

Ovo su najzahtjevniji objekti ne samo na prioritetnoj dionici auto-puta, već na cijeloj trasi te buduće saobraćajnice.

Opširnije u Pobjedi...

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Slucajni turista
26.07.2016. 13:20

E pa ja od kada znam za sebe nisam cuo da roditelji kasu Vjetarnik nego Vjeternik,a tamo su i iziveli i odrasli pored tog mesta gde treba da buse tunel....

0
0
i ilija
26.07.2016. 08:01

Tunel se zove "VJETARNIK" a ne vjeternik. Upamtite to već jednom!!!

3
0