Ostalo

Dočekana svjetska šampionka Kristina Rakočević

Svjetska juniorska šampionka u bacanju diska Kristina Rakočević vratila se u Crnu Goru.
Dočekana svjetska šampionka Kristina Rakočević
Portal AnalitikaIzvor

Naša talentovana atletičarka Kristina Rakočević vratila se u Podgoricu, a na aerodromu je dočekala porodica, delegacija ASCG-a na čelu sa predsjednikom Miloradom Vuletićem.

"Prije svega želim da se zahvalim svima koji su došli i priredili mi ovaj predivan doček. Stvarno su me iznenadili i puno mi je srce", kazala je Kristina prilikom dočeka na podgoričkom aerodromu.

"Što se tiče takmičenja, veoma sam zadovoljna, kao i svaki put, s tim da mi je ova svjetska medalja draža nego prethodne dvije. Nadam se da ću i u seniorskoj konkurenciji nastaviti kao u juniorskoj, a cilj su mi Olimpijske igre u Tokiju 2020. godi", istakla je Kristina.

Kristina je na Svjetskom prvenstvu u Bidgošću dominantno stigla do zlatnog odličja i donijela našoj zemlji drugo najsjajnije odličje sa planetarnih U20 takmičenja nakon Marije Vuković.

Rakočevićeva je na taj način potvrdila da je u vrhu svjetske konkurencije pošto je i prošle godine osvojila dvije medalje na nadmetanju mlađih juniora u Kaliju.

Atletski savez Crne Gore je za sjutra zakazao i pres konferenciju na kojoj će govoriti naša, a svjetska šampionka Kristina Rakočević.

Antenam.net

Portal Analitika