Crna hronika

Nikšić: Policija tokom jula oduzela veću količinu municije i oružja

Pripadnici Centra bezbjednosti Nikšić tokom ovog mjeseca oduzeli su od trojice sugrađana veću količinu municije i oružja.
Nikšić: Policija tokom jula oduzela veću količinu municije i oružja
Portal AnalitikaIzvor

Oni su 21. jula, sprovodeći aktivnosti na suzbijanju nošenja i pronalasku vatrenog oružja, postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, pretresli kuću i druge prostorijee koje koristi Savo Radulović (21)  i pronašli pušku M-48 u ilegalnom posjedu, kao i osam komada municiije.

Od Mitra Miletića (27), 21. jula odzeli su pištolj magnum 357 za koji je Miletiću istekao oružani list. Pronađeni su još i pištol „Police“, cal 7.65mm, puška M-48, u ilegalnom posjedu i 377 komada puščanih metaka.

Nikšićka policija je početkom mjeseca, kod Radivoja Mandića (59), prilikom preresa njegove kuće, pronašla i oduzela 12 komada detonirajućih kapisli, 1 pakovanje eksploziva „Vitezit“ i 1 sporogoreći štapin.

Predmetno oružje je oduzeto uz uredno izdatu potvrdu i upućene na vještačenje na Forenzički centra u Danilovgradu, nakon čega slijedi podnošenje krivičnih prijava.  (Onogošt)

Portal Analitika