Društvo

Milosavljević niko od nadležnih nije kontaktirao zbog ponude za prostituciju koju je dobila

Mis Crne Gore Nataša Milosavljević kazala je za Pobjedu da je niko iz Uprave policije i Tužilaštva nije kontaktirao vezano za javno objavljenu ponudu koju je dobila porukom, a koja je, kako sumnja, povezana sa elitnom prostitucijom.
Milosavljević niko od nadležnih nije kontaktirao zbog ponude za prostituciju koju je dobila
Portal AnalitikaIzvor

,,Pozdrav, draga... Imam klijenta koji živi u Aziji i jako je zainteresovan za tebe. Spreman je platiti koliko god tražiš za jedan vikend u Singapuru. Ovo je sve strogo diskretno. Ja sam njemu kao „personal skaut“, tako glasi poruka koju je crnogorska misica dobila od, za sada, nepoznate žene iz Srbije, koju je upoznala na društvenoj mreži Instagram. Milosavljević je poruku sa nepristojnom ponudom u četvrtak objavila na svom Fejsbuk profilu. Međutim, ona slučaj nije prijavljivala policiji jer je očekivala da će istražitelji reagovati samoinicijativno, nakon što su se preko medija upoznali sa sadržajem poruke koju je dobila.

Ipak, Milosavljević smatra da je objavljivanjem nepristojne ponude na društvenoj mreži možda uradila više nego što bi to učinila policija u ovom slu- čaju. Na ovaj hrabar potez odlučila se, kako kaže, kako bi „otvorila“ oči drugim djevojkama i njihovim roditeljima koji ne znaju što im djeca rade, odakle im novac, skupa odjeća, nakit... - Dovoljno je i to što sam ovim objavljivanjem nepristojne ponude poslala poruku roditeljima da obrate pažnju na svoju djecu, koja su moguće mete ljudi koji se bave podvođenjem – kazala je Milosavljević. Ona je ranije za Pobjedu kazala da ne zna ko stoji iza profila sa kojeg joj je poslata poruka.

- Znam da se zove Andrea, inicijali su joj A. L. Čim sam objavila poruku javila mi se misica Hrvatske i ispričala mi kako je ta ista žena slala poruke i njoj, čak i njenoj agenciji - kaže Milosavljević. U trenutku je, priča, imala dilemu da li da objelodani poruku, plašeći se za svoju bezbjednost, ali je, na kraju, ipak, odlu- čila da ne prećuti, najblaže re- čeno, nepristojnu ponudu. Nepoznata žena je odmah, potom, Novljanku blokirala na svim mrežama. - Ovo nije bitka samo za mene. Treba da se uključe i drugi, jer ovo nije stvar jedne osobe. Shvatila sam da nema čega da se plašim i nadam se da će i druge djevojke progovoriti - rekla je Milosavljević. Ona je navela da će se policiji obratiti jedino u slučaju ako bude dobijala prijeteće poruke

Portal Analitika