Zanimljivosti

Ustala iz groba: Vjerenik je živu zakopao!

Stejsi Gvilijam, 34-godišnja Britanka, podijelila je svoju priču s milionima ljudi nakon što je preživjela stravično mučenje – njen vjerenik je živu zakopao u grob. Međutim, nevjerovatnom voljom za životom ova žena je ustala iz groba.
Ustala iz groba: Vjerenik je živu zakopao!
Portal AnalitikaIzvor

Ona je prije nekoliko dana gostovala u jednom jutarnjem programu na britanskoj televiziji gdje je ispričala da je živu zakopao njen vjerenik, bodibilder Kit Hujdžs (39), koji je prethodno davio i zaključio da je mrtva.

Iako je monstrum osuđen na doživotnu robiju, Stejsi strahuje da bi mogao da izađe iz zatvora ranije zato što nakon osam i po godina može da traži pomilovanje.

Njihova veza bila je puna zlostavljana i nasilja, a onda mu se uvijek vraćala nadajući se da će se on promijeniti, međutim, to se nikada nije desilo.

“Kit me je prvo davio i tukao dok nisam izgubila svijest, a onda sam polako došla sebi i shvatila da se nalazim zatrpana ispod gomile zemlje”, kaže Stejsi u svojoj ispovest. Vjerenik ju je zakopao na plaži gde su se prethodno posvađali.

Prema njenim riječima, ispod zemlje se osjećala kao u nekom usporenom filmu – čula je otkucaje svog srca, ali i zvuke mora.

Kaže i da je vidjela samo mrlje, uglavnom plave i zelene boje, kao i da nije mogla da diše, da se pomjera.

“Bila sam kao paralizovana. Hoću da ustanem, a ne mogu”, ispričala je Stejsi.

Ova žena koja je uspjela da ustane iz groba, kaže da je nakon dugog razmišljanja kako da se iščupa iz groba, shvatila da bi nokti mogli da joj pomognu. I tako je počela da kopa.

Uspjela je da probije zemlju i izađe. Krenula je po pomoć i odšetala do jednog terena gdje se onesvijestila.

Prebačena je u bolnicu gdje je bila 26 dana, a od toga je dvije nedjelje provela u indukovanoj komi. Probudila iz kome, ali iako živa, trpjela je posledice – stalno su joj se vraćale slike iz sopstvenog groba u koji je bila živa ubačena.

Kit ju je tukao i ranije, a već jednom je bio u zatvoru zbog nasilničkog ponašanja prema Stejsi kada je udario u stomak i oteo joj novac. Nedjelju dana kasnije uslijedio je novi kobni napad - jer je odbila da mu se vrtati.

stejsi-1

I tada je isplanirao da je ubije, mislio da je to uradio, ali ipak, sudbina je uzela stvar u svoje ruke.

U tom napadu ona je teško povrijeđena, i nakon oporavka, mora da hoda uz pomoć štapa.

Kada je policija uhapsila Kita, on im je rekao da je nikada neće pronaći, ali Stejsi je uspjela da izađe iz groba u koji je zakopao, dok je on sada na doživotnoj robiji.

Mondo.rs

 

Portal Analitika