Politika

Bečić: DPS nikada u goroj situaciji

Demokratska Crna Gora održala je Konstitutivnu sjednicu Mjesnih odbora Konik i Kakaricka gora, na kojoj su konstituisani ovi odbori i izabrano rukovodstvo. Za predsjednika Mjesnog odbora Konik izabran je Dragoljub Vidić, a za predsjednika Mjesnog odbora Kakaricka gora izabran je Darko Lazović.
Bečić: DPS  nikada u goroj situaciji
Portal AnalitikaIzvor

Sjednici su prisustvovali predsjednik, generalni sekretar i portparolka Demokrata, Aleksa Bečić, Boris Bogdanović i Anđela Peković, i  poslanici i članovi Predsjedništva Demokratske Crne Gore,  Velizar Kaluđerović i Neven Gošović, direktor Vlado Vujović i predsjednik Odbora Glavnog grada Vladimir Čađenović.

Formiranje mjesnih odbora uslijedilo je nakon kampanje “od vrata do vrata”, u okviru koje su članovi Mladih demokrata posjetili domaćinstva na ovim područjima i zabilježili, kako kažu, 13,43 odsto podrške.

Bečić je zahvalio svim novim članovima i simpatizerima na povjerenju koje su pružili.

Naglasio je da oni koji dijele i govore o prošlosti misle samo na sebe i svoje lične interese, a oni koji govore o budućnosti, pričaju o drugima i misle na dobrobit drugih.

"Demokrate su partija koja se ne bavi onim što je bilo u godinama za nama, već onim što bi trebalo da radimo u vremenu koje slijedi, jer ova zemlja više nema vremena za čekanje. Cijela situacija u Crnoj Gori predstavlja jedan balon koji se naduvao, u ekonomskom, socijalnom, pravnom, i što je najgore, u moralnom smislu, i koji u jednom trenutku neće više izdržati taj silni pritisak negativnih pojava u svim oblastima privrednog i društvenog života, ukoliko se odgovorno ne odnosemo prema sadašnjosti, ali i budućnosti", naveo je on.

Bečić je poručio da se Demokratska partija socijalista nikada nije nalazila u goroj situaciji, da ona nije nepobjediva, naprotiv, a opozicija je u mnogo boljem položaju, i da samo ako bude mudrosti, odmjerenosti, taktičnosti - DPS će biti poražena.

"Ne smijemo dozvoliti sebi da sjutra kažemo da smo mogli, ali nijesmo ništa preduzeli. Moramo napraviti lanac promjena, jedan čovjek ne može ništa, ali tim pobjeđuje, a tim koji Demokrate imaju je pobjednički", zaključio je Bečić.

Portal Analitika