Fudbal

Baka i Napoli - sad ili nikad!

Dok se fudbalska Evropa još oporavlja od potresa koji je izazvala potvrda da Gonzalo Iguain definitivno ide u Juventus, Italija se nalazi na pragu prave lančane reakcije.
Baka i Napoli - sad ili nikad!
Portal AnalitikaIzvor

Napoli je ostao bez najboljeg igrača i strijelca poslije dogovorenog drugog najvećeg transfera u istoriji fudbala poslije Gereta Bejla i Reala, a klubu podno Vezuva sada su pod hitno potrebna pojačanja kako bi se umanjio efekat Iguainovog odlaska, ali i smirile strasti među rezigniranim navijačima, koji su bijesni zbog prodaje Pipite najvećem rivalu. U igri je već Korentin Toliso, ali njegov transfer je i dalje daleko od realizacije. Ali, sada će Napoli imati više novca na raspolaganju. 

Zbog toga Skaj Italija, koja je prva i objavila senzacionalnu vijest o dogovoru Juventusa i Napolija, već je u javnost plasirala novu informaciju. Ovog puta u priču je umiješan Karlos Baka, koji bi mogao da postane nova devetka napuljskog kluba. Vijest je objavljena pod vinjetom - sad ili nikad. 

Napoliju gori pod nogama, jer je sada Maurisio Sari ostao sa desetkovanim sastavom 20 dana prije početka prvenstva, a rješenje u napadu mogao bi da bude nezadovoljni Kolumbijac. Baka je već dva puta odbio Vest Hem, zbog čega se našao na odstrelnoj listi Milana i nije više u kombinaciji za tim, a spas bi mogao da pruži Napoli, koji je Rosonerima već pripremio dva moguća scenarija. 

Prvi je da odmah plati 30.000.000 eura za transfer i time razriješi sve dileme, a drugi je da Milanu na račun legne 20.000.000 eura, a da uz to dobije i ugovor Omara El Kadurija. 

Mozzartsport.com

Portal Analitika