Muzika

Večeras na tvrđavi: Elektro uvertira za sedmi Bedem fest

Noćas će na Maloj sceni gradske tvrđave, biti održan svojevrstan promo-intro u sedmi Bedem fest “Vjeruj”. Organizatori su Opstina Nikšić i NVO "Pro Futuro" u sklopu Programa podrške razvoju kulture.
Večeras na tvrđavi: Elektro uvertira za sedmi Bedem fest
Portal AnalitikaIzvor

Muzički program počinje od 19 sati i trajaće do tri sata iza ponoći. Ulaz je besplatan.

„ Biće to sjajna prilika da ljubitelji elektronskog i eksperimentalnog zvuka uživaju u muzičko-vizuelnom performansu za koji će biti zadužena ekipa Go Future iz Podgorice. Riječ je o mladim i veoma kreativnim pojedincima koji kombinuju video efekte sa eksperimentalnim zvucima.“ kažu iz organizacije.

„Obzirom da ovogodišnje izdanje Bedem festa neće imati zaseban elektro stage kao što je to bio slučaj prošle godine, odlucili smo da svim ljubiteljima elektronske muzike poklonimo jedno nezaboravno veče na drevnim zidinama, što čitavoj prici daje poseban šarm i autentičnost“ ističu organizatori.

„Pozivamo sve ljude da dođu i da osjete čari gradskih zidina, male scene, mjesta koje ima posebno značenje, obzirom da je prije sedam godina na ovom mjestu i nastao Bedem fest“ poručuju iz organizacije.

Prodaja ulaznica za sedmi Bedem fest počela je prije nekoliko dana. Jednodnevne ulaznice po cijeni od pet eura nabaviti se na prodajnim mjestima Tobaccos u svima gradovima Crne Gore, kao i na samom ulazu na festival.

Portal Analitika