Društvo

Milosavljević: Ovo nije bitka samo za mene, nadam se da će i druge djevojke progovoriti

– Pozdrav, draga…Imam klijenta koji živi u Aziji i jako je zainteresovan za tebe. Spreman je platiti koliko god tražiš za jedan vikend u Singapuru. Ovo je sve strogo diskretno. Ja sam njemu kao ,,personal skaut“ - tako glasi poruka koju je crnogorska misica Nataša Milosavljević dobila od, za sada, nepoznate žene iz Srbije, koju je upoznala na društvenoj mreži Instagram.
Milosavljević: Ovo nije bitka samo za mene, nadam se da će i druge djevojke progovoriti
Portal AnalitikaIzvor

Milosavljević je ovu poruku u četvrtak objavila na svom Fejsbuk profilu, a u izjavi za Pobjedu juče je kazala da nije podnijela krivičnu prijavu protiv neznanke, koju je blokirala na svim mrežama, jer očekuje da će istražitelji reagovati samoinicijativno, nakon što su se preko medija upoznali sa sadržajem poruke koju je dobila.

- Sa dosta ljudi komuniciram preko društvenih mreža. Ta žena me pratila na Instagramu. Očekivala sam, kada mi je napisala da za mene ima dobru poslovnu ponudu, da se radi o pravom poslu. Dala sam joj broj telefona i rekla joj da mi objasni o čemu se radi. Kada sam vidjela poruku, zgrozila sam se. Vjerovatno je bila tako direktna jer je očekivala da ću prihvatiti. Nije se nadala da ću sve objaviti – priča Milosavljević.

Na ovaj hrabar potez odlučila se, kako kaže, kako bi „otvorila“ oči drugim djevojkama i njihovim roditeljima koji ne znaju što im djeca rade, odakle im novac, skupa odjeća, nakit... - Ja ne znam ko stoji iza tog profila. Znam da se zove Andrea, inicijali su joj A. L. Čim sam objavila poruku javila mi se misica Hrvatske i ispričala mi kako je ta ista žena slala poruke i njoj, čak i njenoj agenciji – kaže Milosavljević. U trenutku je, priča, imala dilemu, da li da objelodani poruku, plašeći se za svoju bezbjednost, ali je, na kraju, ipak, odlučila, da ne prećuti, najblaže rečeno, nepristojnu ponudu. Nepoznata žena je odmah, potom, Novljanki blokirala na svim mrežama. - Ovo nije bitka samo za mene. Treba da se uključe i drugi, jer ovo nije stvar jedne osobe. Shvatila sam da nema čega da se plašim i nadam se da će i druge djevojke progovoriti – rekla je Milosavljević. Za sada joj, kako kaže, stižu samo poruke podrške. Očekuje da će se utvrditi ko je nepoznata žena, da li je sama u tom poslu ili se radi o grupi, o prljavom biznisu...(Opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika