Crna hronika

Porodica Medin: Nećemo odustati od potrage za Nemanjom

Nakon 15 dana potrage za našim nestalim Nemanjom, mi kao porodica činimo sve da ga pronađemo ali bezuspješno. Već danima nemamo nikakve novosti od strane Uprave policije. Nama je dovoljno teško u ovim trenucima i po ko zna koji put molimo sve vas koji imate bilo kakvu informaciju da je podijelite sa nama, saopštila je Portalu Analitika porodica Medin.
Porodica Medin: Nećemo odustati od potrage za Nemanjom
Portal AnalitikaIzvor

- Mi nećemo odustati od potrage za našim Nemanjom jer ne možemo da dozvolimo da jedan tako mlad život, koji je pritom postao otac jedne male djevojčice koja sigurno ne želi da odrasta bez oca, prepusti slučaju i proceduri koja je po svemu sudeći nedovoljno ubrzana.  

Ne znamo šta se krije u pozadini svega ovoga, ali smo jasni u namjeri da ćemo ga pronaći, živog ili mrtvog, ali ćemo ga pronaći.  Zato molimo Ministarstvo unutrašnjih poslova i policiju da svoj posao obavljaju na profesionalan način i da obavijeste nas kao porodicu i vas kao građane koji pratite ovaj slučaj o svemu što saznaju tokom istrage.

Mi kao porodica nećemo dozvoliti da nas tuga, šok i nevjerica ometu u putu saznanja gdje je naš Nemanja. Kao porodica molimo da svi rade svoj posao kako bi ovaj košmar koji nas je zadesio prekinuli, a krivce smjestili tamo gdje pripadaju - ističe se u saopštenju.

 

Portal Analitika