Politika

SNP: Stanje u Herceg Novom neodrživo

Sjednica Opštinskog odbora i Izbornog savjeta Socijalističke narodne partije Herceg Novi održana je juče u prisustvu rukovodstva stranke, na čelu sa predsjednikom Srđanom Milićem.
SNP: Stanje u Herceg Novom neodrživo
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici su podržani Zaključci Glavnog odbora SNP i utvrđen plan aktivnosti Opštinskog odbora u susret predstojećim parlamentarnim izborima.

Zajednički je ocijenjeno da je cilj OO SNP Herceg Novi ostvarenje najboljeg mogućeg izbornog rezultata. U tom pravcu, članovi biračkih odbora i izbornih štabova upoznati su sa zakonskim rješenjima, kao i načinima sprječavanja mogućih izbornih prevara i mahinacija.

Data je puna podrška radu poslaničkog i odborničkog kluba partije u zaštiti interesa svih građana Herceg Novog i očuvanju Bolnice Meljine i Instituta Igalo.

Konstatovano je da je stanje u gradu Herceg Novom neodrživo, da je aktuelna vlast na čelu sa DPS-om opterećena brojnim aferama i obilježena neradom i nesposobnošću, odnosno da je nelegitimna, jer je zasnovana na prevari izborne volje građana. Istaknuto je da je, zbog takve alarmantne situacije, neophodno skratiti mandat sadašnjem sazivu Skupštine opštine i lokalne izbore održati zajedno sa parlamentarnim, planiranim za oktobar.

Takođe, jedinstvena je ocjena da je SNP, kao iskrena partija socijalne pravde, bio i ostao jedina ozbiljna politička stranka koja svojim djelovanjem ostvaruje rezultate, odnosno posvećena je rješavanju konkretnih životnih pitanja običnih građana.

"Spremni smo da maksimalno budemo posvećeni tome da Crna Gora što prije postane ekonomski jaka, socijalno odgovorna, politički stabilna i bezbjedonosno sigurna zemlja, a da na nivou Herceg Novog pokažemo da je SNP jedina partija koja, uz punu odgovornost i domaćinski rad, može obezbjediti svim građanima život dostojan čovjeka", saopšteno je sa sjednice. 

 

Portal Analitika