Crna hronika

Gorjela ''Aroma'' u centru Tivta

Pripadnici Službi zaštite i spašavanja Tivat i Kotor, kao i pripadnici DVD Krtoli jutros su u ranim jutarnjim časovima uspjeli da ugase požar na montažnom objektu "Aroma" u centru Tivta, koji je izbio sinoć deset minuta poslije ponoći, komandir tivatske Službe Zoran Barbić.
Gorjela ''Aroma'' u centru Tivta
Portal AnalitikaIzvor

''U akciji je učlestvovalo oko 40 vatrogasaca sa deset vozila, a u gašenju je utrošeno oko 80 hiljada litara vode. Barbić je istakao da je spašen veći dio montažnog objekta i robe koji se nalazio unutra, što je veliki uspjeh kad su u piatanju takvi objekti'', istakao je on.

gasenje

Dvije ekipe sa jednim vozilom ostali su da dežuraju na požarištu u slučaju pojave vatre. gasenje "Dojavu o požaru dobili smo od građana i domah izašli na teren, ali vatra se veoma brzo širila i već je bio zahvaćen objekat, odmah je angažovana komletna Sčlužba i pozvana pomoć iz Kotora i Krtola. 

gasenje-1

''Požar se vrlo brzo širio i morali smo veoma brzo i efikasno reagovati s obzirom na blizinu stambenih objekata", istakao je Barbić navodeći da je jedan  dio stambenog objekta iznad Turističke organizacije iz bezbjednonosnih razloga bio evakuisan, ali prostroiej TO nisu bile ugrožene'', istakao je Barbić.

(radiotivat) (Foto: radiotivat, podgorički vremeplov)

Portal Analitika