Crna hronika

Policija: Traže se lica koja su bacila baklju u lokal WWW u Podgorici

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica preduzimaju aktivnosti na identifikovanju lica koja su danas oko 16,00 časova u centru Podgorice, u lokal WWW, ubacila baklju, a u događaju je i nanijeta ogrebotina jednom licu.
Policija: Traže se lica koja su bacila baklju u lokal WWW u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Prema informacijama kojima sada raspolažu, u pitanju su dva lica koja su ubacila baklju u lokal nakon što su primijetila da se u ovom kafe baru nalaze tri navijača belgijskog Fudbalskog kluba „Genk“.

U gužvi koja je nastala, a u kojoj je prevrnut i oštećen dio inventara odnosno stolica i stolova, ogrebotinu je zadobio jedan navijač FK „Genk“, dok druga dva navijača ovog kluba nisu povrijeđena.

Policijski službenici su obavili razgovor sa navijačem Genka koji je zadobio ogrebotinu prilkom pada inventara. On im je kazao da ne želi da podnese prijavu policiji zbog događaja.

O događaju je upoznat nadležni tužilac koji se izasnio da nema elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Službenici CB Podgorica će, kada lica budu identifikovana, sve potrebne podatke ustupiti oštećenom pravnom licu, radi eventualnog gonjenja djela po privatnoj tužbi.

Službenici CB Podgorica su inače preduzeli sve potrebne preventivne aktivnosti kako bi večerašnja fudbalska utakmica u Podgorici, koja će se odigrati između FK „Budućnost“ i FK „Genk“, protekla u najboljem redu.

Portal Analitika