Društvo

Za Ivu: Odbornici se odrekli mjesečne naknade, radnici Instituta Igalo dnevnica…

Akcija prikupljanja novčanih sredstava za nastavak liječenja jedanaestogodišnje Novljanke Ive Bijelić, za koju je neophodno prikupiti 300 hiljada eura, biće nastavljena narednih 7 – 10 dana, saznaje Radio Jadran.
Za Ivu: Odbornici se odrekli mjesečne naknade, radnici Instituta Igalo dnevnica…
Portal AnalitikaIzvor

Prema našim informacijama, od ponedjeljka je prikupljeno nešto više od 15 hiljada eura. U svim filijalama Crnogorske komercijalne banke u Crnoj Gori biće narednih dana postavljeni flajeri sa uputstvima za uplatu sredstava.

Kako saznajemo, odbornici lokalnog parlamenta odrekli su se jednog mjesečnog primanja, koje će biti uplaćeno na račun za Ivino liječenje.

Radnici Instituta Dr Simo Milošević takođe su, odričući se dnevnica, prikupili skoro 4 hiljade eura. U akciju prikupljanja sredstava uključila se i Turistička organizacija Tivat, koja apeluje na sve koji mogu pomoći da se priključe.

Ivin otac Pero prikuplja dokumentaciju i nalaze, kako bi eventualno dobio pomoć i od njemčakog Fonda zdravstva, kao i invalidska kolica, koja je na revers uspio da obezbijedi u bolnici Meljine. Jer, cijena “iznajmljivanja” kolica na ovoj klinici kreće i do 30 hiljada eura.

Iva boluje od dječijeg sarkoma i već nepuni mjesec se nalazi na klinici u Štutgartu. Novac je neophodan kako bi se “uklonila” tri tumora na koljenu, butnoj kosti i karlici.

Ivina porodica, prijatelji i svi koji su uključeni u akciju mole građane, privredna društva i sve koji mogu i žele da pomognu da to urade što prije.

Računi na koje se mogu uplatiti sredstva na ime Ivinog oca Pera su:

Za uplate iz Crne Gore:

na ime Pero Bijelić 510000000112383270

Za uplate iz inostranstva :

Field 56 – Intermediary bank:

Swift Address DEUTDEFF

Name Deutsche Bank AG Frankfurt

Field 57 – Account with Institution:

Party Identifier 100 9363045 0000

Swift Address CKBCMEPG

Name CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA AD PODGORICA

Field 59 – Beneficiary Customer:

IBAN ME25510260797324001246

Name & Address BIJELIC R. PERO

MICA VAVICA 5

85340, Herceg Novi, MONTENEGRO

Portal Analitika