Zabava

Podmukli silikoni: Supruga Hju Hefnera izvadila silikonske implante

Kristal Hefner supruga Hjua Hefnera izvadila je silikonske implante iz grudi jer su bili loši po njeno zdravlje. Ona je na Facebook-u objasnila da se podvrgla zahvatu uklanjanja silikona u junu, i da će dok se ne oporavi, objavljivati stare fotografije.
Podmukli silikoni: Supruga Hju Hefnera izvadila silikonske implante
Portal AnalitikaIzvor

- Moje silikonske grudi su me polako trovale. Sve je počelo intolerancijom na hranu i pića, pa neobjašnjiv bol u leđima, konstantan bol u ramenima i vratu, gubitak memorije, zamagljen vid, icrpljenost, zapaljenje mokraćne bešike, infekcije, oslabljen imunitet, i na kraju problemi sa tiroidnom i nadbubrežnom žlijezdom. Prve simptome sam osjetila prije nekoliko godina. Glavobolju, bolove u bešici i zamagljen vid sam ignorisala.

Čak sam se šalila da gubim pamćenje s godinama. Otkazivala sam sastanke zbog iscrpljenosti, nisam više išla ni na snimanja. Shvatila sam da nešto nije u redu jer je bilo dana kada bukvalno nisam imala snage da ustanem iz kreveta, a ranije sam u teretani provodila pet dana u sedmici- otkrila je Kristal, kojoj su zbog simptoma koje je imala ljekari dijagnostifikovali lajmsku bolest.

6485452-hugh-hefners-third-wife-crystal-hefner-a3d18308-m

- Pisala sam o svojoj "bolesti" na društvenim mrežama, kada su mi skrenuli pažnju da imam "bolest silikona". Informisala sam se o tome i svi simptomi su se poklopili - rekla je Kristal, koja je potom riješila da izvadi silikone iz grudi.

 

avaz.ba

Portal Analitika