Politika

Tivat: Koalicioni sporazum DPS-a, SD i HGI

Koalicioni sporazum između DPS-a, SD-a i HGI-a juče je potpisan u Tivtu. Sporazum su potpisali predsjednici opštinskih odbora, Siniša Kusovac, Zdravko Mitrović i Ilija Janović.
Tivat: Koalicioni sporazum DPS-a, SD i HGI
Portal AnalitikaIzvor

"U cilju što efikasnije realizacije infrastrukturnih projekata u Tivtu, tim aktom preciziran je budući rad, a ima i političko značenje u dijelu podjele odgovornosti", kazao je predsjednik OO DPS-a Siniša Kusovac, navodeći da će se u vrlo kratkom periodu, pored već imenovanih potpredsjedničkih mandata koalicionih partnera, definisati i preraspodjela kadrovskih rješenja preciziranih koalicionim sporazumom.

Kusovac je kazao da je akcenat stavljen na strateški razvoj opštine Tivat u okviru čega su inicirani svi projekti od vitalnog značaja za razvoj grada.

"Potpisivanje koalicionog sporazuma predstavlja kvalitetan demokratski iskorak u smislu podjele odgvornosti za budući razvoj grada", zaključio je predsjednik OO DPS Tivta. Inače, DPS je na lokalnim izborima u Tivtu osvojio apsolutnu vlast, ali je ipak sa Socijaldemkratama i HGI.

(RTCG/Radio Tivat)

Portal Analitika