Muzika

GORAN BARE: Obećavam nefolirani rokenrol-pank-bluz nastup!

Goran Bare frontmen “Majki” pred nastup na Lejk Festu poziva sve fanove da dođu na Krupac i uživaju u nefoliranom rokenrol - punk - bluz nastupu.
GORAN BARE: Obećavam nefolirani rokenrol-pank-bluz nastup!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?

GB: Moći će uživati u punokrvnom , nefoliranom rock’n’roll - punk ‘n‘ blues nastupu.

LF: Koji su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?

GB: Pa ovo mi je prvi susret sa Lake Festom. Da pojasnim, nemam računalo, imam iPhone i nisam baš upućen u događanja, pogotovo ljeti kad sam stalno u kombiju, pozornici ili studiju. Očekujem dobro organiziran festival gdje će se svi osjećati dobro i publika i izvođači i organizatori.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

GB: Pa u našem slučaju kad kročimo na pozornicu i počne nastup, muzika i riječi stvaraju veliki balon u kojem plutamo i koji je pun duhovnosti i životinjske energije. Ako za vrijeme plutanja (nastupa) u balon uspijemo usisati i ljude koji nas slušaju i uživaju sa nama, kad se to dogodi postaje specijalno.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?

GB: Braćo i sestre, živite vaše živote najbolje i najnesputanije što možete. Pokušajte u životu ostaviti trag. Taj trag neka ne bude nešto pretenciozno, monumentalno, nešto što niste vi. Neka vaš trag bude trag na kojem se osjećaju dobrota i ljubav + nikada, nikada ne budite ljubomorni i ne mrzite ! Voli vas Goran Bare.

Portal Analitika