Društvo

MUP o smještaju za policajce: Tenderski postupak otpočeo prije dolaska Danilovića

Povodom informacije da je ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović potpisao ugovor sa firmom „Gaga trend” iz Budve o dvomjesečnom smještaju i ishrani za 55 policajaca tokom ljetnje sezone, reagovao je i MUP uz tvrdnju da je kompletan tenderski postupak otpočeo prije stupanja na dužnost Danilovića.
MUP o smještaju za policajce: Tenderski postupak otpočeo prije dolaska Danilovića
Portal AnalitikaIzvor

Poziv za javnu nabavku raspisan je po zahtjevu Sektora policije opšte nadležnosti i Službe za opšte i administrativne poslove, prvi put 8. aprila prošle godine, objašnjavaju oni.

"Postupak je obustavljen iz razloga što je jedini ponuđač „Gaga trend“ dostavio dokaz da je registrovan za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za smještaj 50 osoba, a tenderskom dokumentacijom je bilo predviđeno 55 ležajeva. Nakon toga, poziv je obnovljen i na njega se ponovo javio samo jedan ponuđač „Gaga trend“ koji je dostavio svu dokumentaciju predviđenu tenderskom dokumentacijom, te je ponuda ocijenjena kao ispravna", kažu iz MUP-a.

Iz resora su napomenili da je dokumentacija dostavljena u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, a za pomenuti tender, koji je dva puta javno objavljivan, nije bilo drugih zainteresovanih ponuđača.

"Nije bilo čak ni pitanja postavljenih u vezi sa tenderskom dokumentacijom", zaključili su iz MUP-a.

Portal Analitika