Muzika

Lake Fest: Imate smještaj za izdavanje, prijavite se!

Lake Fest ove godine očekuje rekordan broj posjetilaca, koji će u četiri programska dana ispuniti prostor kraj Krupačkog jezera.
Lake Fest: Imate smještaj za izdavanje, prijavite se!
Portal AnalitikaIzvor

Zbog velikog interesovanja koje vlada za festival, organizatori ovog muzičkog spektakla pozvali su zainteresovane da tokom festivala izdaju svoje smještajne kapacitete.Kako navode, ponude se mogu dostaviti na facebook stranici Lake Fest-a (INBOX), a potom će biti postavljene na zvaničnu veb stranicu festivala.Pripreme za festival su uveliko u toku, a karte se mogu kupiti u nikšićkom NK pabu i podgoričkom Montenegro pabu.Onlajn prodaja ulaznica počela je 15. jula. 

Organizatori su se odlučili na taj korak u želji da izađu u susret velikom broju zainteresovanih u regionu, koji planiraju da dođu na ovogodišnji Lake.

Poznata su sva imena učesnika, a pored svjetske zvijezde Manu Chao La Ventura-e, nastupiće Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga i instruktori, Kerber, YU grupa, TBF, Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz I M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon I Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Djaikovski, Aurora, Off Duty i Justin’s Johnson.

Šesto izdanje Lake Fest-a trajaće četiri dana, od 11. do 14. avgusta.Cijena karte ostaje nepromijenjena u odnosu na prethodne godine i iznosi 10,00eur za jedno veče i 25,00eur za četiri večeri.Prvi dan festivala posvećen je desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti i ulaz je besplatan za sve posjetioce. (Onogošt)

Portal Analitika