Zabava

Ispovijesti prostitutke i žigola s Jadrana: Sportisti su najgori, a vole djevojke iz Srbije i Crne Gore

Prostitutke, kokain i jahte su ovih dana dobitna kombinacija elitnog društva na Jadranskoj rivijeri. Dok državni direktori sklapaju milionske poslove, policija je nemoćna i ne može da stane na put bahatosti dobrostojećih funkcionera. Sekretarica predsjednika uprave velikog javnog poduzeća, uglavnm, dogovara vikend-aranžman svom šefu. S momkom, gradskim šmekerom bez mnogo škole, javlja lokaciju gdje će djevojke biti pokupljene. Momak se ne cjenka. Predsjednik uprave je čest klijent, njegovi poslovni partneri su darežljivi, djevojke se vrate srećne i zadovoljne, s dobrom napojnicom, prenosi Express.hr. Ova priča je jedan od mogućih scenarija elitne prostitucije.
Ispovijesti prostitutke i žigola s Jadrana: Sportisti su najgori, a vole djevojke iz Srbije i Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Istovremeno sekretarica rezerviše i vikend-aranžman direktorovoj supruzi. Ona će s djecom i prijateljicama biti smještena u hotelu u Zadru. Suprug će joj se pridružiti nakon što se završe poslovni sastanci na Bavariji 45, vrlo pristojnom jedrenjaku koji je usidren u Sukošanu. Kompanija poslovne partnere časti dvodnevnom plovidbom na Kornate.

Ko su djevojke koje se voze na skupim jahtama

Djevojka koja sa  ide na jedrenje do Kornata, pored ostalih, je  studentkinja ekonomije, stara oko 26 godina, tamne kose, ne pretjerano velikih grudi. Brineta se od svoje dvadesete bavi prostitucijom i kaže da je imala sreće da “ima dobre klijente”. Mnoge zaglave u paklu droge ili od ruke posesivna svodnika, a često upadnu u kriminalni milje.

U Sukošanu je nju i tri prijateljice dovezao klijentov vozač. Čekao ih je ručak u obližnjem restoranu. Jele su neslani rižoto jer nikad ne jedu začinjeno, “ljuta hrana je nezgodna za seksualni odnos”. Direktor i partneri stigli su predveče.

Svi su se zajedno ukrcali na brod, skiper je krenuo put Kornata, brod se usidrio u jednoj od usamljenih uvala. Put je, kaže brineta, uvijek dovoljno dug da svi imaju vremena da se upoznaju.

"Volim da se pripremim, da bar otprilike znam čime se bave osobe s kojima ću biti, šta rade, šta vole. Ponekad se dogodi da u ekipi bude čovjek s kojim sam već negdje bila, u tom slučaju sve ide lakše jer se znamo", priča dalje brineta.

Standardni cjenovnik

Brineta mi otkriva kako je “za izlet” na Kornate dobila 2000 eura, za period od petka popodne do nedjelje ujutro. Prosečna zarada za vikend-aranžman inače je oko 3500 do 4000 eura, ali kad je djevojaka više, kao ovaj put, dvije hiljade evra je, kaže, prihvatljivo.

Cijene na tržištu se kreću oko standarda, seks s dvojicom je 400 do 500 eura, cijela noć u hotelu s jednim muškarcem iznosi minimalno hiljadu evra, s dvojicom dvije hiljade, a dodatne usluge se dižu 150 evra ili čak znatno više za oralni i analni seks, seksualna pomagala, ili posebne želje.

Uz prostituciju često ide i droga

"Vikend-zabave na jahtama ili u vikendicama su specifične. Meni su lično draže takozvane ‘gaže’, dođeš, odradiš i odeš. Višednevna druženja su zahtijevnija. Uvijek ima mnogo pića, hrane, droge, svira glasna muzika, recimo na brodu se pusti do maksimuma, kako se ne bi čulo šta se radi u sobama u potpalublju, jer bilo je situacija kad su na brodu bile i žene, poslovne partnerke, prijateljice koje su iz nekog razloga važne organizatoru. Zabavljaju se kao dio ekipe, ali muškarci paze da se pred njima ne izvodi baš svašta. Zanimljivo, one sve provale, ali se prave da ne vide. Te kombinacije, kad su i žene dio zabave, najčešće menadžerke ili vlasnice kompanija, najgore su. Uglavnom nas gledaju s visine, a ne znaju da ja zarađujem duplo više od njih", kaže djevojka.

Pokloni: cipele, torbe, nakit

"Na takvim mjestima se danas sklapaju milionski poslovi, kupuju se političari, svega sam se nagledala. Misle da sam glupa, da ne shvatam da je riječ o državnim firmama, o našem novcu. Nevjerovatno!", priča brineta s jahte.

Neke mušterije su jako darežljive. Kad su u gradu, žele da uvijek bude slobodna, kupuju joj poklone, cipele, torbe, rjeđe nakit.

Ima i neobičnih poklona. Jedan joj je kombijem dovezao antikvarni pisaći sto, dok joj je stariji preduzetnik iz Dubrovnika ostavio joj je maslinjak, a dobila je i vrijednu sliku.

Kad je počela da se bavi ovim poslom, sve je išlo preko “veze”. Danas ima nešto svojih klijenata, a radi i sa strancima koje ima priliku da upozna ljeti po luksuznim klubovima.

Svjedočila je situacijama u kojima cure tokom seksa dopuštaju šamare, čupanje za kosu ili uriniranje. Tvrdi da se toga grozi, ali nema ništa protiv seksa sa ženama.

Sve to, ponavlja, smatra biznisom. Na pitanje da li se plaši polnih bolesti, kaže da su klijenti uglavnom oženjeni muškarci, što je u njenom poslu najsigurnije.

Sportisti vole djevojke iz Srbije i Crne Gore

"Sportisti su najgori od svih. Grubi su, bahati, neprijatni, vulgarni, nemaju granicu, i misle da za svoj novac mogu dobiti baš sve što žele. Upoznala sam nekolicinu za koje mogu reći da naginju gospodi, ako se oni uopšte mogu nazvati tim terminom. Drogiraju se više od ikoga, uvijek imaju kokain sa sobom, barem ovo što sam ja imala prilike da vidim. Gori od njih su samo klinci, pripadnici zlatne mladeži. Sportisti vole djevojke iz Srbije i Crne Gore. Hrvatice stalno gledaju da li ih neko snima telefonom i rezervisane su sve do samog čina. Neke su se zeznule jer su uporedo s ovim poslom gradile karijeru modela, pjevačice, glumice, hostese, voditeljke, a to ne ide zajedno", kaže brineta.

"Konkurencija je žestoka, a djevojke iz Srbije i Bosne su znatno jeftinije. Ko želi da uštedi, ide u Crnu Goru. Već se zna da u elitnom kvartu Porto Montenegro, u Tivtu, djevojke koje provedu cijeli dan na jahti uzimaju samo 500 eura", nastavlja djevojka.

Ispovijest hrvatskog žigola: "Jahte su najbolje, to je pravi raj"

Tomislav K., koji je svoja iskustva žigola javno ispričao u knjizi “Povratak hrvatskog žigola”, kaže da su mu iskustva s jahti najdraža.

"Posao kojim se bavim nije toliko lijep kako ljudi misle, ali kad odete na more, na pučinu, to je ipak vrhunac zadovoljstva", kaže mišićav, nabildovan mladić, koji se ovim poslom bavi skoro slučajno. Prvi put se odlučio na taj korak da bi zabavio prijateljicu, a potom zbog krize koja je preživljavanje od dotadašnjeg posla učinila nemogućom misijom.

"Imate ovdje svašta", kaže on. "Udatih žena, raspuštenica, imate parove. Jednom sam išao na more s parom koji je, kako sam shvatio, svako malo dovodio nekoga da im unosi živost u brak. Kad dovedu profesionalca, nemaju problema. Zna se kako morate izgledati i kako se držati ako ste u ovom poslu, ne zovu vas zbog duhovne ljepote, mada ja ni to ne potcenjujem, ali s tim se ne bih hljeba najeo", kaže Tomislav.

Tomislav kaže da su orgije dosta česte, a jednom se nasmejao od srca kad ga je klijent zamolio da njegovu suprugu na palubi tuče perajima.

"Vremenom, te stvari sve više posmatrate kao posao", nastavlja Tomislav, dodajući da ga je uvek strah da ne naleti na ružnu ženu.

"To, svakako, nikad ne bih rekao pred njima, ali katkad vas  nazovu i žene u trećoj dobi. Neke od njih u to doba “polude”. Jedna ugledna poslovna žena, koja je nekad držala butik u centu Zagreba, priznala mi je sasvim otvoreno da je ulaskom u četrdesete počela sve snažnije da osjeća kako joj život izmiče, pa se pobrinula da nadoknadi sve propušteno."

5fb3e538dd310d0bc89a579ee201d1a2

"Onda je krenula da nadoknađuje te minuse, i mislim, koliko sam učestvovao u tome i pratio sa strane, da joj je to pošlo za rukom u toj mjeri da više nema za čim da žali. Uostalom, mislim da je u pravu. Ono što je važno jesu život, ljubav, seks, nježnost, ono što vam nikad niko ne može uzeti", završio je Tomislav K., koji se uskoro povlači iz posla, jer je skupio dovoljno novca da može sam započeti privatni bizinis konvencionalnog tipa."

express.hr

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.