Svijet

Policija zna ko je umiješan, a ko prikriva svirepi zločin!

Nove detalje istrage otkriva novinar TV Pink Mladen Mijatović koji je među prvima video njeno unakaženo tijelo, prenosi beogradski Informer.
Policija zna ko je umiješan, a ko prikriva svirepi zločin!
Portal AnalitikaIzvor

Od ubistva pjevačice Jelene Marjanović prošlo je više od tri i po mjeseca. Ona je nestala 2. aprila, a njeno tijelo je pronađeno dan kasnije na nasipu Crvenka u Borči.

Novinar Mladen Mijatović je među prvima izašao na mjesto zločina i vidio kako je izgledalo tijelo ubijene pjevačice.

- Glava joj je bila potpuno smrskana. To je jedna teška i jeziva scena - rekao je Mijatović za Pink.rs opisujući kako je izgladao leš svirepo ubijene Marjanovićke.

Policija, kako je dodao, i dalje radi svoj posao, ali kako vrijeme prolazi sve je teže naći ubicu ili osobu osumnjičenu za ubistvo.

- Dobro je što se ne hapsi neko po svaku cijenu kako bi javnost bila zadovoljena, već će biti uhapšena osoba koja je izvršila zločin kada budu dovoljno jaki argumenti protiv nje - smatra Mijatović.

Prema njegovim riječima, u ovom trenutku policija ima relativno pristojna saznanja o tome ko je, ne izvršio direktno zločin, ali ko je umiješan u zločin ili prikriva zločin, odnosno ko je možda saučesnik.

- Međutim, bez konkretnih dokaza na osnovu kojih bi ubica bio uhapšen nema svrhe hapsiti ni te pomagače. Ni za njih nema dovoljno materijalnih dokaza kako bi završili u zatvoru - dodao je Mijatović.

Portal Analitika