Muzika

After Beach Parties: Nova imena na plažama 20. i 21. jula

Festival Afert Beach Parties koji je počeo 15. jula na više od 20 lokacija u organizaciji Montenegro Event Agencije, pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma, svakodnevno ima programske sadržaje.
After Beach Parties: Nova imena na plažama 20. i 21. jula
Portal AnalitikaIzvor

U srijedu će DJ Soft85 imati nastup u okviru rezidencijalnog programa na surf stanici „D'Olcinijum“, dok će Kinetic Vibe biti u susjednom „Gecku“ u Ulcinju.

DJ Tho7on biće gost „Jeffa“ u Budvi, dok će ispred „Tropskog bara“ u Baru gostovati Mtech. Nenad Stanišić - DJ Nigel koji je ambasador ovogodišnjeg projekta, nastupa na „Almari“, a na plažnom baru „Onna“ u Krašićima DJ Mallex.

U četvrtak u poslijepodnevnim časovima, u okviru programa živih svirki „Makao bend“ će svirati gostima „Almare“ na Oblatnom. U Herceg Novom na lokaciji „Žalo“ je rezident DJ Fame.

Kada su budvanske lokacije u pitanju, u četvrtak se posebno izdvaja nastup DJ Steffa na plaži „Sen Trope“ i DJ Josko na plaži „Torch“. U Baru će gostovati DJ Marco na plaži „Sunset“, tok je DJ Perry jedan od stalnih residenata festivala biti na plažnom baru „Terazza“.

U narednom periodu, sa besplatim ulazom - što je praksa festivala od njegovog osnivanja - goste očekuju i nastupi svjetskih DJ imena. 

Portal Analitika