Društvo

Smještaj i hrana za policajce: Danilović ugovorio posao sa Kuljačom

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović potpisao je ugovor sa firmom "Gaga trend” iz Budve, koju drži supruga Rajka Kuljače, o dvomjesečnom smještaju i ishrani za 55 policajaca tokom ljetnje sezone. Ovim ugovorom se MUP obavezao da za dvomjesečni smještaj policajaca u metropoli turizma plati 114.761 eura.
Smještaj i hrana za policajce: Danilović ugovorio posao sa Kuljačom
Portal AnalitikaIzvor

Naime, kompanija Gaga trend jedina je dostavila ponudu na javni poziv koju je MUP raspisao 25. maja ove godine za nabavku usluga ishrane i smještaja tokom trajanja turističke sezone kada se dio policajaca iz središnje i sjeverne regije šalje na ispomoć kolegama sa primorju.

U javnom pozivu se isticalo da su zainteresovani ponuđači u obavezni da u svome objektu sa najmanje tri zvjezdice organizuju pun pansion i smještaj u tri jednokrevetne sobe, a ostatak u višekrevetnim sobama. Smještaj je morao biti u pojedinačnim krevetima, svaka soba morala je imati klima uređaj, TV prijemnik i frižider, a objekat raspolagati i parking prostorom za najmanje 20 vozila. Policajci će na osnovu ovog ugovora u Budvi biti smješteni u periodu od 1. jula do 29. avgusta 2016. godine.

Zanimljivo je da su i u prethodnih osam godina policajci "ljetovali” u apartmanima budvanske kompanije kojom upravlja Jadranka Kuljača.

Inače, Rajko Kuljača je nekadašnji predsjednik opštine Budva i aktuleni svjedok saradnik u brojnim predmetima o milionskim malverzacijama u Budvi. Iako se on u svim predmetima pojavljuje kao jedan od osumnjičenih, zahvaljujući statusu zaštićenog svjedoka Kuljača će izbjeći da bude optužen za navedne malverzacije. (Dnevne novine)

Portal Analitika