Zanimljivosti

PADAJU MASKE: Merkur i Venera donose flert, nova poznanstva, putovanja…

Planeta komunikacija, Merkur, toliko se približila Veneri u Lavu da je s njom obrazovala konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obje planete. Istovremeno, one ove nedjelje obrazuju harmoničan aspekt sa Saturnom, simbolom prošlosti, a napete sa Neptunom i Plutonom, simbolima zabluda, prevara i dominacije. Zbog ovih neharmoničnih, padaju maske pa će mnogi pokazati svoje pravo lice...
PADAJU MASKE: Merkur i Venera donose flert, nova poznanstva, putovanja…
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Veće su šanse i za odlazak na neko kraće putovanje, sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Intenziviraju se kontakti sa strancima, a rastu i šanse za dobitke u igrama na sreću. Budući da su obje planete u Lavu, znaku kreativnosti i sporta, sreća se smiješi sportistima i umjetnicima, prije svega, zbog trigona sa Saturnom, koji u prvi plan stavlja one koji će svoju karijeru krunisati značajnim uspjesima i trofejima.

Ovaj aspekt utiče na sve znake, a posebno na Bikove, Vage, Ribe, Blizance i Djevice.

OVAN (20.3. - 19.4.)

Konjunkcija Merkura i Venere u vašem petom astrološkom polju doprinosi vašoj popularnosti, naročito kod suprotnog pola. Moguće uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima.

BIK (19.4. - 20.5.)

Spoj vašeg vladaoca Venere i Merkura u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagovještava mogućnost obnove veze sa bivšim partnerom. Moguć priliv novca preko kupoprodaje nekretnina.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Venera i vaš vladalac Merkur u trećem astrološkom polju donose nove susrete i poznanstva, pogotovo sa osobama koje studiraju, rade u medijima, ili sa strancima.

RAK (20.6. - 22.7.)

Spoj Venere i Merkura u vašoj drugoj astrološkoj kući nagovještava mogućnost ulaska u romansu sa kolegom. Veće su šanse za ugovaranje isplativih poslova, ukoliko sarađujete sa strancima,

LAV (22.7. - 22.8.)

Planeta mladosti blizu Venere u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim kod suprotnog pola. Moguć susret sa starom simpatijom. Ako ste umjetnik, sportista ili radite u medijima, bićete uspješni.

DJEVICA (22.8. - 22.9.)

Vaš vladalac Merkur zajedno sa Venerom u astrološkom polju privatnosti i tajni upozorava da emotivni život držite dalje od očiju javnosti. Očekuje vas nastavak saradnje ili nov projekat sa strancima.

VAGA (2.9. - 22.10.)

Merkur sa vašim vladaocem Venerom u astrološkoj kući društvenog života donosi vam nove susrete i simpatije. Osoba koja sarađuje sa strancima, može da vam pruži finansijsku podršku.

ŠKORPIJA (22.10. - 21.11.)

Putovanja i saradnja sa strancima mogu da imaju dosta uticaja na vaš emotivni život, pa možete da obnovite vezu sa starom simpatijom. Jedna Riba može da vam ponudi dodatni ili honorarni posao.

STRIJELAC (21.11. - 21.12.)

Spoj vladaoca vašeg polja ljubavi i Venere u devetom astrološkom polju donosi mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima. Na nekom poslovnom putu možete da upoznate vrlo atraktivnu i harizmatičnu osobu.

JARAC (21.12. - 20.1.)

Venera i Merkur u vašoj astrološkoj kući novca i strasti, donose susret sa vrlo harizmatičnom osobom. Ako radite u medijima ili marketingu, veće su šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima iz zemalja francuskog jezičkog područja.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.)

Konjunkcija Merkura i Venere u vašem astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa mladolikom, ali zauzetom osobom na nekom javnom skupu. Moguća obnova ili proširenje saradnje sa strancima.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Merkur, simbol flerta zajedno sa planetom ljubavi u šestoj astrološkoj kući, nagovještava mogućnost tajne veze sa kolegom. Bićete uspješni, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Novosti.rs

Portal Analitika