Zabava

Manji udes pjevačice i političara u Tivtu

Ma, nijesam takoreći ni primijetio, ništa nije bilo... - kaže za „Blic“ Milutin Mrkonjić nako što je paparaco Blica uhvatio trenutak kada je ispred tivatskog aerodroma njegov vozač slučajno okrznuo vozilo ispred sebe.
Manji udes pjevačice i političara u Tivtu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kiša i loše vrijeme napravili su nedavno gužvu na tivatskom aerodromu. U trenutku se ispred zgrade aerodroma stvorio veliki broj vozila, pa se nije znalo ko kuda i kako ide... A u toj gužvi našli su se i popularna pjevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić.

Paparaco „Blica“ uhvatio je Mrkonjića i Bekutu kako izlaze iz svog automobile, dok njihov vozač razgovara s vozačem čiji je auto bio ispred njihovog.

Naime, došlo je do manjeg "čukanja" - Mrkonjićev vozač je zakačio auto ispred sebe, ali se na sreću sve završilo malom ogrebotinom na tom vozilu i razgovorom dvojice šofera.

mrkonjic1

- Ma, nisam ni primijetio... sve je u redu. Nijesmo imali nikakve ozbiljnije probleme. Ništa se nije desilo strašno. Kiša, loše vrijeme... - rekao je Milutin Mrkonjić za „Blic“ pošto su ga pitali da li je sve prošlo kako treba.

On je otkrio da je sa Anom bio u Crnoj Gori zbog njenog nastupa.

- Ana je pjevala, a ja sam imao neke svoje projekte. Zato smo bili dolje - kazao je Mrkonjić za „Blic“.

mrkonjic2

Na pitanje da li im je loše vrijeme pokvarilo neke planove, Mrkonjić odgovara:

- Pa, zadesilo nas je loše vrijeme, što da se radi. Dešava se da i ljeti bude loše vrijeme. Ali, nikakve planove kiša nije poremetila - rekao je on za „Blic“.

Blic.rs

Portal Analitika