Muzika

VOODOO pred Lake Fest: Očekujte energičnu tvrđu svirku!

Pred nastup na Krupcu, bend Voodoo poručuju fanovima da očekuju dobar provod i energičnu, tvrđu svirku.
VOODOO pred Lake Fest: Očekujte energičnu tvrđu svirku!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?

V: Što se tiče nas kao izvođača, publika će moći čuti jednu energičnu tvrđu svirku modernije grupe pravaca. Nadamo se dobroj reakciji, iako je samo shvatanje rock muzike u Crnoj Gori još nedovoljno razvijeno. Nadamo se da nećemo biti prvi, jer smo do sada zabilježili rekordan broj nastupa otvarajući festival. Možda nam i ovo II mjesto iz Budve pomogne.

LF: Koji su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?

V: Pozitivni utisci sa one strane ograde gdje smo stajali proteklih godina. (bolje je bilo prve nekolike godine). Neka je kletva na vas te vam vrijeme ne ide od ruke, valjalo bi angazovat nekoga da vam to skine.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

V: Pa zavisi šta smatrate pod specijalnim? Ukoliko je to pirotehnika, ne vjerujem da će biti išta od toga jer nemamo živaca da se cimamo sa obezbjeđenjem. Ukoliko je to sam nastup, možda i bude nekih zanimljivosti. Imajte u vidu da su nam pjesme malo teže za shvatiti.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?

V: Voljeli bismo da nas čuju, možda će to teško biti, ali bi nam svakako bilo drago da dobijemo po đe kojeg fana. Poručujemo im da ponesu cerade, kišobrane i neke čizme, pa se možda vrijeme popravi. Po koji megafon i transparent bi bila fora.

Portal Analitika