Zanimljivosti

Veliki nedjeljni horoskop: Ovaj znak u horoskopu očekuje veliki novčani dobitak

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 18.07.2016. do 24.07.2016. godine...
Veliki nedjeljni horoskop: Ovaj znak u horoskopu očekuje veliki novčani dobitak
Portal AnalitikaIzvor

OVAN Hrana 

„Ma daj još jedno parče torte, pa nek ide život!“ – to bi bio otprilike moto Ovnova tokom ove sedmice. Teško ćete odolijevati dobrom zalogaju, a možda bi pravi izraz bio – nećete ni pokušavati. No, nema brige – toliko ste aktivni da je teško da će se bilo šta „zalijepiti“ za vas. 

Ljubav 

Ovnovima se u ovom periodu može javiti neko od bivših emotivnih partnera. Nisam sigurna koliko ste vi voljni baš da „reanimirate“ ovu priču, ali će vam svakako prijati da možda izađete i provedete neko vrijeme u razgovoru sa njom. Ako se i jave neke varnice, one će biti kratkog daha i malo je vjerovatno da mogu opet prerasti u bilo šta ozbiljnije. Slobodnima sada jeste dobar period za nova poznanstva, ali ste vi u nekom čudnom raspoloženju, ni sami ne znate želite li da pokrećete nešto ili ne. Vaša ponašanja mogu biti prilično hirovita i svojom promjenljivošću možete otjerati neke osobe od sebe. U suštini, vjerovatno bi vam više prijala samo neobavezna avantura. Ovnovi u emotivnim vezama i brakovima imaju solidan odnos, najviše zahvaljujući partnerovom trudu da sve između vas funkcioniše kako treba.

Posao 

Pred vama je odličan period za komunikaciju sa poslovnim saradnicima i tokom ovih dana mogle bi se pokrenuti neki značajni partnerski odnosi. Naravno, ovo važi ukoliko vi ne budete kočili situaciju svojom pretjeranom potrebom da kontrolišete svaki segment i namećete svoje mišljenje. Morate biti fleksibilniji sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako imate namjeru da napravite neki pomak. Ovo važi i u kolegijalnim odnosima, istina je da su oni sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi malo „naduveni“ i previše egocentrični, ali da se ne lažemo – ni vi niste daleko od toga. Obnova saradnji sa strancima. 

Novac

Realno gledano – ni malo niste nezadovoljni trenutnim prilivima, koji su se dosta ustalili, a moguće je i da dolaze iz više izvora. Pojedini se mogu čak okušati i u igrama na sreću – mogući su manji dobici. Troškovi su vam povećani, ali na to trenutno ne možete da utičete.

Zdravlje 

Ovaj period vam definitivno ne prija i često ćete se osjećati kao izduvan balon. Stariji će imati problema sa spavanjem i razdražljivošću.

BIK

Hrana 

Baš i niste nešto posebno raspoloženi da kuvate i da se bakćete u kuhinji, pa ćete gledati da ovih dana trknete do omiljenog restorana ili da pojedete neki fini, lagani zalogajčić na putu do kuće. Više mliječnih proizvoda tokom ove sedmice – prijaće vam, naročito osvježavajući voćni jogurti... 

Ljubav 

Pokušavate da u emotivnim relacijama pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom, ali to u ovom periodu nešto teže ide. U suštini, oboje ste tvrdoglavi po nekim pitanjima, vi samo umijete da neke stvari kažete na malo ljepši način, dok partner ide na direktnu varijantu. Kompromis sada zavisi od vas, što bi u prevodu značilo da vi morate promijeniti svoj pristup, ukoliko ne želite da se nastavljate u nekim raspravama bez kraja i konca. Bikovi sada mogu biti u iskušenju da se vrate u prošlost i da obnove komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Nije ovo loše ukoliko ste svjesni da je to samo privremeno, ali ako mislite da bi se veza mogla vratiti, možda biste mogli da malo preispitate svoje stavove...i razmislite šta bi vam to uopšte donelo. Slobodnima nova poznanstva i lijepa komunikacija. 

Posao 

Najbolje bi tokom ovog perioda mogli proći oni koji se bave privatnim biznisom, jer je obim poslova znatno povećan, a i naplata potraživanja je bolja nego inače. Generalno – ne osjećate se loše na trenutnim pozicijama, ali negdje u dubini duše smatrate da vaš rad nije dovoljno cijenjen. Ipak, ono što je do vas ćete obavljati korektno i truditi se da imate neki normalan odnos sa kolegama. Nezaposleni bi mogli da se više aktiviraju, jer je relativno lako doći do zaposlenja, iako bi posao bio privremenog karaktera. Sada možete obnoviti saradnje koje su mjesecima unazad bile u prekidu. 

Novac 

Bolji novčani prilivi, a moguće je i da će pojedini Bikovi preko saradnji sa strancima zaraditi mnogo više od onoga što su očekivali. Ipak, početkom sedmice očekujte trošak vezan za kuću ili za nekog od članova porodice. 

Zdravlje 

Iako ste dosta stabilni u zdravstvenom segmentu, mogli biste da obratite malo više pažnje na sebe, naročito ako imate kardio vaskularnih problema.

BLIZANCI

Hrana 

Aktivni ste i u pokretu tokom ove sedmice, pa će vam biti potrebna raznovrsnija ishrana da biste podmirili sve potrebe svog organizma. Zbog manjka vremena bićete skloni da preskačete obroke, potrudite se makar da ne jedete tek u kasnim večernjim satima. 

Ljubav 

U vašim emotivnim odnosima je sada dobra situacija. Lakše se povezujete sa partnerom, lakše se dogovarate, i uglavnom je pred vama ove sedmice miran put. Oboma će vam prijati ako odete negdje zajedno, jedna od opcija je godišnji odmor, ali bi vam odgovaralo i da češće izlazite. Pojedini od vas mogu imati neko flertovanje „sa strane“ ali čak ni ovo ne bi uticalo u većoj meri na postojeći odnos. Slobodni Blizanci su u jednom fenomenalnom raspoloženju. U pokretu ste, aktivni, često ste sa prijateljima u izlascima i provodu i slijedi vam veliki broj novih poznanstava. Na neka od njih možete odreagovati u trenutku, ali da bi se ovo pretvorilo u nešto više od flertovanja i prolaznih kombinacija, potrebno je da osoba bude baš ono što vi želite. Mogućnosti za to sada zaista i postoje. 

Posao 

Početak sedmice je prilično napet što se komunikacije sa saradnicima i partnerima tiče, pa pojedini Blizanci mogu čak u ovom periodu odlučiti da okončaju saradnje u kojima su. Vaše odluke mogu biti malo ishitrene, pa bi bilo dobro da ne siječete granu na kojoj sedite, ako nemate već neki plan za dalje. Ostatak nedjelje je fenomenalan, naročito ako trebate da obavite važne poslovne razgovore. Ovo je dobar period i za nezaposlene, jer će lako naći zajednički jezik sa potencijalnim poslodavcem. Doduše, poslovi više liče na nešto što je privremeno, ali od nečega se mora krenuti. 

Novac 

Može vas povući jedna mogućnost za zaradu u prvom dijelu sedmice, ali ako ovdje ne „odradite“ na pravi način, ostaćete na gubitku. U suštini, još uvijek nije vrijeme za neka jača finansijska ulaganja. Evidentno je nezadovoljstvo konstantnim povećavanjem troškova. 

Zdravlje 

Nemojte provoditi previše vremena na suncu, i potrudite se da uzimate dovoljno tečnosti. Kod pojedinih su moguće i alergijske reakcije.

RAK

Hrana 

Odavno se niste osjećali tako dobro kao u ovom periodu. Neće vam biti ni malo teško da se potrudite oko svakog obroka, bez obzira da li spremate nešto samo za sebe ili za članove svoje porodice. Želite da ugodite i sebi i drugima i posebno ćete se potruditi oko poslastica. 

Ljubav 

Slobodni Rakovi su ove sedmice u jednom specifičnom raspoloženju. Ukoliko postoji neko ko vam se dopada, a nikako ne uspijevate da tu osobu i „dobijete“ osjećaćete veliki unutrašnji pritisak i možete se čak u nekom trenutku povući da biste malo bili sami sa sobom i razmislili o vašim potezima na dalje. Kod pojedinih se pak u poslovnom okruženju može pojaviti vrlo interesantna osoba koja bi vas brzo osvojila svojim ležernim šarmom i neposrednošću. Moguće je ostvarenje ljubavnog sastanka u drugom dijelu sedmice. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, prvi dio nedjelje ne ide na ruku vama i voljenoj osobi. Oboje ste dosta nervozni i lako dolazi do nekih, potpuno nepotrebnih rasprava. One veze koje su na klimavim nogama sada mogu biti ugrožene. Ostatak sedmice je miran i može dovesti do smirivanja situacije. 

Posao 

U prvom dijelu sedmice možete biti okupirani vrlo obimnom papirologijom ili kratkim rokovima, pa će biti prisutna užurbanost i velika nervoza. Ne budite previše impulsivni, jer možete pokvariti neke kolegijalne odnose ili se čak zamjeriti nadređenoj osobi. Vidjećete i sami da stižete da završite sve na vrijeme, ukoliko se samo usredsredite na posao i organizujete bolje. Ova nedjelja, naročito njen drugi dio, vrlo pogoduje Rakovima koji trebaju da naprave neke nove poslovne dogovore ili da se sastanu sa ljudima koji su im bitni. Takođe, pogodan je period za nezaposlene, koji sad relativno lako mogu doći do posla. 

Novac 

Vaša se finansijska situacija vidno poboljšala, iako još uvijek niste u potpunosti zadovoljni. No, za to su kriva zaduženja i krediti iz prethodnog perioda, koji vam sada dosta opterećuju budžet. Mogućnost za manji priliv preko igara na sreću u prvom delu sedmice. 

Zdravlje 

Zdravstveni segment, i pored prisustva retrogradnog Saturna u ovom polju, prilično je stabilan. Vaše raspoloženje je odlično, što dodatno doprinosi tome da se dobro osjećate.

LAV

Hrana 

Što više – to bolje...odlika je Lavovske ishrane tokom ove sedmice. Još pogotovo kada i Sunce polovinom perioda pređe u vaš znak i donese vam ogromnu energiju, ali i potrebu da „punite baterije“ svaki čas. Akcenat je sada bačen najviše na meso, na svaki način i u svim varijantama. 

Ljubav 

Slobodni pripadnici znaka – od drugog dijela sedmice počinje vaše vrijeme. Prelazak Sunca u vaš znak, pored Venere i Merkura koji su već tu, učiniće da ne možete ostati neprimjećeni. Sad, pitanje je koliko ste vi u ovom periodu zaista spremni za nešto ozbiljnije, obzirom da je udvarača na sve strane. U svakom slučaju – slijede vam dani ispunjeni zabavom i dobrim raspoloženjem. Oni koji su u emotivnim vezama trebali bi da u prvom dijelu nedjelje pokušaju da održe odnos sa voljenom osobom stabilnim. Naime, veze koje su već ugrožene, sada mogu doći u jednu fazu kada je itekako moguće da dođe do razdvajanja i to prilično burno. Vi ste nekako na ivici živaca, i možete donijeti odluke koje su obojene impulsivnošću i ishitrenošću. Pokušajte da na drugačiji način pristupite komunikaciji sa partnerom. 

Posao 

U prvom dijelu sedmice bi bilo dobro ne reagovati na neke izazovne situacije u poslovnom segmentu. Umjesto toga, energiju koja je ovih dana neuobičajeno velika, iskoristite da „mućnete glavom“ jer možete doći do prilično kreativnih rešenja za postojeću problematiku. Od drugog dijela sedmice vaš uticaj na okolinu i na ljude sa kojima dolazite u kontakt će se vanredno povećati, i od tog momenta biste trebali da se više aktivirate, jer se sada lakše dolazi do dogovora i pokretanja saradničkih odnosa. Biće naglašena ambicioznost, jedino biste mogli da smanjite „ego tripove“ koji će se povremeno javljati. 

Novac 

Polako se slažu neke situacije koje vam donose bolje novčane prilive. Moguće je da u ovom periodu vaše angažovanje kroz dodatne poslove bude neuobičajeno veliko, i samim tim vas dodatno stabilizuje u finansijskom segmentu. 

Zdravlje 

Prvi dio sedmice je nepovoljan po vas, bićete pod stresom i pritiskom. Na oprezu neka budu oni koji boluju od kardio vaskularnih problema.

DJEVICA

Hrana 

Djevice su nam se nešto unervozile ove sedmice i samo mjerkaju kako će da smažu neki zalogaj. Još je gora varijanta ako ste svojoj okolini na velika zvona najavili da ste se bacili na dijetu ili da ste prešli na zdravu ishranu, pa sada morate krišom da tamanite slatkiše... 

Ljubav 

Pošto se u životu slobodnih Djevica ne dešavaju neke naročito podsticajne stvari, pojedini od vas će se okrenuti bivšim ljubavima. Sa novim ljudima sa kojima dolazite u kontakt ne uspijevate da ostvarite potrebnu povezanost, pa je nekako lakše vratiti se na staru priču, gdje vam je sve već poznato. Doduše, poznato vam je i to da od cijele ove ponovljene priče nema ništa u budućnosti, već da će sve ostati samo na nivou povremenih susreta....Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima imaju pred sobom dane kada je odnos i razumijevanje sa voljenom osobom na visokom nivou. Ono što ne biste trebali da radite (a što konstatno činite) jeste da sa sumnjom i nepovjerenjem preispitujete svaki partnerov postupak. Pokušajte da se opustite i uživate. Tajne veze sada mogu biti u vrlo strasnoj i intenzivnoj fazi. 

Posao 

Situacija je u poslovnom segmentu krenula, pa stala i sada ste u nekoj „ni tamo ni ovamo“ fazi. Nadate se da će neki ljudi ispuniti obećanja koja su vam dali, ali već počinjete da sumnjate u to. Kod pojedinih Djevica već neko vrijeme se nakuplja tenzija i osjećate potrebu da stavite tačku na neke saradnje. Ono što bih vas mogla savjetovati jeste da sačekate još malo, da dobro razmotrite cijelu situaciju i da pokušate da pronađete neko rešenje. Budite malo strpljivi, vrlo brzo bi neke situacije trebale da se pokrenu, ako ne ove, a ono sljedeće sedmice. Trenutno još uvijek nije vrijeme za neku konkretniju akciju, samo za planove. 

Novac 

Ne stojite toliko loše finansijski, ali je to daleko od onoga što je potrebno da biste se osećali sigurno. Problem vam prave i neki troškovi ili dugovanja koja su sada došla na naplatu. Možete zaraditi u nekim dogovorima ili poslovima „na crno“. 

Zdravlje 

Napetost, nervoza, stres, psihički pritisak. Nestabilna je ova sedmica koja je pred vama, pa se potrudite da nađete sebi malo vremena za opuštanje i odmor.

VAGA

Hrana 

Baš ste željni nekih finih zalogaja, ali ni malo niste voljni da ih spremate i da se bakćete po kuhinji i gubite vrijeme. Pokušaćete da se „uvalite“ roditeljima na ručak, a ako vam to ne uspije – teška srca ćete odvojiti pare za dobar obrok u restoranu....ili ćete pozvati partnera, prijatelja – da podijelite trošak...

Ljubav 

Slobodne Vage su već neko izvjesno vrijeme u odličnom raspoloženju, ali i vrlo često u centru pažnje, gdje god da se pojave. Tokom ove sedmice možete ostvariti jedno značajno poznanstvo i odmah „odlijepiti“ na ovu osobu. Tu situacija nije potpuno „čista“ jer postoji neka forma prepreke da bi veza funkcionisala bez problema – ili je ova osoba zauzeta, ili dosta starija, ili živi daleko od vas. No, pošto ljubav ne bira, ostaje vam samo da pokušate da ove prepreke i lošije okolnosti, prevaziđete. Vage u emotivnim vezama i brakovima konačno mogu ostvariti neke svoje namjere kada je voljena osoba u pitanju. Odlično je za dogovore i pokretanje bitnih pitanja u vezi. Međutim, neki od vas sada mogu početi i intenzivno da razmišljaju o osobi sa kojom su često u kontaktu, čak se upustiti i u tajni odnos sa njom... 

Posao 

Ovdje nema šta posebno da se priča – poslovni period u kome ste je više nego dobar. Jedino na šta bih vam skrenula pažnju je sam početak sedmice, kada može postojati neka forma napetosti između vas i poslovnih saradnika, pa bi bilo dobro da tada „povučete ručnu kočnicu“ i ne napravite neki ishitren potez. Ostatak sedmice vam donosi velike aktivnosti, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima. Oni koji su nezaposleni, neka hvataju svoje poslovne šanse baš sada jer mogu lako doći do radnog mesta. Vage dolaze u kontakt sa značajnim ljudima od uticaja. 

Novac 

Vage imaju razloga da se raduju, jer se finansijski segment ne samo oporavio, već i kreće ka napredovanju. Ove sedmice se otvaraju šanse i za neke dodatne prilive, a i prijatelji vam mogu „nabaciti“ posao od kojeg biste mogli solidno zaraditi. Ma milina!

Zdravlje 

Mlađi pripadnici znaka uglavnom bi trebali da vode računa da se ne izlažu prejakom suncu. Kod starijih je situacija nešto komplikovanija – kontrolišite se redovno kod ljekara!

ŠKORPIJA

Hrana 

Trenutno ste u periodu kada imate dane kada ne prestajete da jedete...kao i one u kojima preskačete obroke ili samo jedete voće. Koliko god to čudno zvučalo – vaš organizam sada tačno prepoznaje šta vam je potrebno. Slušajte svoje tijelo – vidite i sami da izgledate bolje nego ikada! 

Ljubav 

Slobodne Škorpije su u ovom periodu uglavnom u varijanti „ista meta – isto rastojanje“. U prevodu – ništa novo na vidiku. Dođe vam prosto da dignete ruke od ljubavi i da se zamonašite. Malo šale, naravno – ali suština ostaje ista – ono pravo, što vam je toliko potrebno, za sada se ne nazire. Ukoliko volite da imate prolazne avanture i neobavezan seks – samo napred, bar to možete da dobijete kad god želite. Škorpije u emotivnim vezama i brakovima su u nekom periodu kada se ništa loše ne dešava, ali se isto tako – ne dešava ni ništa dobro, niti bilo šta što bi unaprijedilo vašu vezu. Sada ste u nekom „praznom hodu“, a itekako je moguće da je ovo samo zatišje pred buru, pa pokušajte da malo sami sa sobom razmislite da li ste uopšte u odnosu koji vas ispunjava, ili je vrijeme da se okrenete i odete... 

Posao 

Možda je u ljubavi sada „mrtvo more“, ali je zato u poslovnom segmentu aktivnosti koliko god hoćete. I ne samo to – u tim aktivnostima se vi lično odlično snalazite. Jedna neočekivana ponuda može doći do vas na samom početku sedmice, i mislim da je malo vjerovatno da ovo možete odbiti. Ovo može biti ponuda saradnje sa strancima, ali vam i vaš nadređeni može povjeriti jedan dosta ozbiljan zadatak. Generalno – iako ste svjesni koliki doprinos dajete firmi u kojoj radite, ni malo vam nije pravo jer smatrate da niste cjenjeni dovoljno. Čini mi se da će ovo tek doći u fazu preispitivanja... 

Novac 

Pare vas hoće i tu nema šta posebno da se priča. Doduše, vama sada ne bi bilo dovoljno da zarađujete tri puta ovoliko, ali to je već neka druga priča....Jedan savjet – imate vi, blago meni, još dugovanja koja morate zatvoriti – bacite se na riješavanje ovih situacija! 

Zdravlje 

Zdravstveni segment je odličan. I više od toga. Ovo ne znači da trebate sebe da „gurate“ do krajnjih granica, već da morate naći vremena i za opuštanje i odmor.

STRIJELAC

Hrana 

Vi ionako ne volite da budete zatvoreni u kući, a ove sedmice će vam se non stop nuditi prilike da provedete vrijeme sa prijateljima, porodicom ili poslovnim partnerima na nekim ručkovima, večerama, proslavama. Sada će vam najviše prijati jako začinjena hrana. Uzimajte dovoljno tečnosti! 

Ljubav 

Slobodnim Strijelčevima su i na dalje otvoreni uglavnom samo prolazni odnosi, nešto što najviše miriše na strast ili na brz uzlet kratkog daha. Pravo emotivno ostvarenje vam trenutno izmiče iz ruku, a možda sada ni niste spremni za tako nešto. Pojedini će sada ostvariti čak i komunikaciju sa nekim od bivših emotivnih partnera, vjerovatno je ovo osoba koja je ostavila dubok trag u vašem srcu i od koje ne možete tek tako lako „da pobjegnete“. Odnos se može obnoviti, ali na koliko dugo – to je već pitanje. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima su u nekoj fazi kada nisu sigurni da li su zadovoljni onim što imaju. Na prvi pogled, sve između vas dvoje funkcioniše stabilno, ali se vi sve vrijeme preispitujete. Pojedini pripadnici znaka mogu se čak odlučiti i na neku formu tajnog odnosa u ovom periodu. 

Posao 

Ako ste započeli novi poslovni projekat ili ušli u nov saradnički odnos, početkom ove sedmice bićete pod velikim pritiskom i jako iznervirani što ništa ne ide po vašim planovima. Spustite malo loptu i pokušajte da pronađete neko prelazno riješenje. Zato su saradnje sa stranim firmama jako podržane tokom ovog perioda i možete proširiti poslovanje, ali i napraviti značajne promjene u dogovorima koje idu vama u korist. Neke situacije će se raščišćavati, doduše uz vaš veliki trud, ali konačno možete da sagledate da vaši planovi idu ka realizaciji. Nezaposlenima dobro za privremeno poslovno angažovanje. 

Novac 

Početkom sedmice obratite pažnju, jer je moguć gubitak novca, bilo da vas neko pokrade, bilo da vam „ode“ kroz neisplative investicije. Ostatak sedmice je dobar i moći ćete bez većih problema da planirate i godišnji odmor i neke kupovine. 

Zdravlje 

Ne mogu da kažem da ste se baš u potpunosti oporavili, ali ipak se osjećate prilično dobro. Malo povedite računa o ishrani i sve će to biti dobro...

JARAC

Hrana 

Pun Mjesec u vašem znaku početkom ove sedmice, teško da će doprinijeti da budete disciplinovani po pitanju hrane. Otvoriće vam se apetit za domaću kuhinju, ali i za česte posjete restoranima. Lako u ovom periodu možete nabaciti koji kilogram viška. 

Ljubav 

Ne kaže se bez razloga da „stara ljubav zaborava nema“...tako će i Jarčevi u ovom periodu nekako povremeno živjeti u prošlosti, čak i ostvariti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, koji im je ostao „zakucan u srcu“. Ne bih da vas razočaram, ali vidi se ipak da ovdje postoje nepremostive prepreke i da je malo vjerovatno da bi ova veza mogla ponovo zaživjeti. No, prijaće vam da se podsjetite na neke lijepe zajedničke momente. Slobodni pripadnici znaka sada mogu doći u kontakt sa osobom koja itekako može da obilježi vašu emotivnu budućnost. Prepustite se onome što osjećate. Jarčevi u emotivnim vezama će imati jedan kratak momenat napetosti početkom sedmice, ali će ovo biti lako prevazići. Ostatak nedjelje je povoljan za vaše partnerske odnose, i možete se baciti i na planove o godišnjem odmoru. 

Posao 

Jedan posao vam se može izmaći „za dlaku“ ali oko ovoga ne bi trebalo previše očajavati. Period pred vama će tek donijeti neke jake poslovne šanse, potrebno je samo da ne odustajete. Ovo je naročito važno nezaposlenima, koji će tek krajem ove ili početkom naredne sedmice imati pravu poslovnu priliku. Generalno – više je nego očigledno da vaši planovi počinju da se realizuju. Dobijate vrlo bitne informacije početkom sedmice koje će promijeniti dosta toga na bolje. Sada Jarčevi mogu pokrenuti i obnoviti i saradnje koje su neaktivne mjesecima unazad. Poslovi sa strancima vam donose stabilnost. 

Novac 

Svidjelo vam se to ili ne, neke ćete novce morati da izdvojite, vjerovatno za kućne troškove ili neke opravke, i to početkom sedmice. No, vaši prilivi nisu ni malo loši tokom ovog perioda, tako da ćete se prilično brzo oporaviti. 

Zdravlje 

Malo ste iscrpljeni i malaksali, bez energije – naročito ako ste stariji pripadnik znaka. Bilo bi dobro da uradite neophodne kontrole.

VODOLIJA

Hrana 

Vama će stvarno ove sedmice biti teško ugoditi. Do polovine sedmice bićete suviše nervozni da biste mogli da jedete normalno i svaki zalogaj će vam zastajati u grlu. U drugom dijelu nedjelje pak, nećete moći da se zaustavite i tamanićete slatkiše kao da vam život od toga zavisi... 

Ljubav 

Slobodne Vodolije su sada suviše podsticajno raspoložene, suviše sklone flertovanju i lakoj komunikaciji sa suprotnim polom, da je prosto malo vjerovatno da neka od ovih vaših „pričica“ može prerasti u bilo šta ozbiljnije. Doduše, ni vi niste trenutno nešto u varijanti vezivanja, i mnogo više vam odgovara da budete nesputani i slobodni. Odlično je vrijeme za izlaske i za nova poznanstva, pa dajte sebi dovoljno prostora da se opustite i da uživate bez ikakvih presija. Pojedini od vas će se ipak malo okrenuti bivšim emotivnim partnerima, čisto da se podsjete kako je to nekada izgledalo...Oni u emotivnim vezama i brakovima početkom sedmice imaju problematičnu situaciju i vjerovatno burniju raspravu sa voljenom osobom. Ukoliko je vaša veza već neko vrijeme na „staklenim nogama“ sada može doći i do prekida. 

Posao 

Moguće je da će neki od vas sada željeti da naprave velike preokrete u svojim poslovnim saradnjama, pa nije ni čudo što će neki partnerski odnosi prestati da postoje. Doduše, ovo nikako nije minus za vas, vi ste u jednoj nevjerovatno dobroj poslovnoj fazi i lako ćete ostvariti drugu saradnju, još isplativiju od prethodne. Neki od vas će postaviti uslove koje druga strana neće željeti da ispoštuje, pa je moguće da ćete se samo okrenuti i bez pozdrava otići. Može vam se. Ostatak sedmice je podržan fenomenalnim uticajima koje će Vodolijama donijeti dogovore sa bitnim poslovnim saradnicima.

Novac 

Prolazni troškovi početkom nedjelje vam ne prijaju, ali ćete biti u fazonu – plati ono što mora da se plati. Ne gurajte obaveze pod tepih, jer ćete prije ili kasnije morati da ih izmirite. Odlično je što su vaši prihodi sada vrlo stabilni i možete i da planirate neke kupovine koje su vam bitne. 

Zdravlje 

Ako imate problema sa pritiskom ili bolujete od kardio vaskularnih problema, ove sedmice morate biti na oprezu. I mlađoj populaciji je naglašena nervoza i stres.

RIBE

Hrana 

Apetit vam i dalje varira tokom ove sedmice. Jedino za šta ste uvijek gladni jeste voće, slatkiši, sladoledi. Takođe, prijaće vam sve vrste mliječnih proizvoda, naročito jogurti i kisjelo mlijeko. Nećete biti skloni da jedete meso, a čak vam ni riba (koju inače obožavate) neće prijati naročito. 

Ljubav 

Slobodnim Ribama je moguće ljubavno ostvarenje kroz poslovni ili prijateljski segment. Iako ste mislili da trenutno baš i niste otvoreni za romansu, poznanstvo sa jednom osobom će vas vrlo brzo dovesti do „tačke ključanja“. Ovo je priča koja itekako ima šanse da se razvija, pa se prepustite dešavanjima i uživajte. Neki od vas sada mogu imati i kratkotrajnu komunikaciju ili susret sa bivšim emotivnim partnerom. Iako se ovo neće nastaviti za sada, nećete moći da poreknete da vas je cijela situacija prilično uzdrmala. Oni u emotivnim vezama i brakovima biće u promjenljivoj fazi. Prvi dio sedmice je napet, sa malo komunikacije, a ako je i bude – biće uglavnom loša. Ostatak sedmice vam donosi smirenje i ponovno okretanje jedno ka drugom. Sada je pravo vrijeme za planove o zajedničkom odmoru. 

Posao 

Privatnici u ovom periodu mogu ostvariti solidne poslovne dogovore, koji će se brzo pokazati kao jako isplativi. Generalno – pred Ribama je period dobrih poslovnih dogovora i uspostavljanja kontakata sa ljudima koji mogu unaprijediti vaše pozicije ili vam osigurati stabilnost. Napete situacije u kolegijalnom okruženju, kojih je bilo više nego inače u prethodnom periodu, sada se lagano smiruju. Daleko je još to od potpune stabilnosti, ali se sada lakše razumete sa ljudima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Pojedinima će usluga od strane prijatelja omogućiti dobijanje radnog mesta ili poslovnog projekta.

Novac

Iako ćete imati neke neplanirane troškove, to se neće u većoj mjeri odraziti na vaš budžet. Prilično ste se oporavili u finansijskom segmentu i pojedini će čak moći da odvoje i neki dinar „sa strane“. Ako imate namjeru da ulažete – birajte drugi dio sedmice.

Zdravlje

Bolji ste u zdravstvenom segmentu nego inače, ali se i na dalje povremeno provlače padovi u melanholiju i neraspoloženje. Biće to bolje vremenom...

b92

 

Portal Analitika