Crna hronika

Novi dokazi o nestanku Medina

Policija, porodica i više desetina građana pretražili su juče dio od Virpazara do Rijeke Crnojevića i pronašli su nekoliko predmeta koji bi pomogli u rasvjetljavanju nestanka Petrovčanina Nemanje Medina, saznaje Pobjeda.
Novi dokazi o nestanku Medina
Portal AnalitikaIzvor

Prema izvoru bliskom istrazi, policija još traga za Vladimirom Ulamom koji je viđen sa 24-godišnjim Petrovčaninom. Ulama je samo dan nakon Medinovog nestanka svjedočio u policiji, od tada je nestao i isključio telefon.

Medin je nestao 8. jula oko 17.30 sati, nakon što je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je ,,reno megan“ koji je pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar - Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do. Sa lica mjesta su izuzeti tragovi i predmeti koji su poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu. Medinova porodica apelovala je na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Nemanji da se jave na broj telefona 068-417-510.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.