Region

Pedofili iza brave, u posljednja četiri dana privedene tri osobe

U poslednja četiri dana privedena trojica nastranih čija su meta bila djeca. Danas uhapšeni 52-godišnji Beograđanin iživljavao se nad djetetom od 14 godina.
Pedofili iza brave, u posljednja četiri dana privedene tri osobe
Portal AnalitikaIzvor

Beogradska policija uhapsila je danas još jednu osobu osumnjičenu za pedofiliju. Riječ je o Lj. L. (52), koji se tereti da je nad maloljetnom djevojčicom starom četrnaest godina izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje. Kako prenose tamošnji mediji osumnjičeni Lj. P. je djevojčicu dovodio u svoj stan, gde ju je dodirivao po intimnim djelovima tijela, fotografisao telefonom, a potom ucjenjivao da će te fotografije objaviti ukoliko prestane da se viđa s njim.

Policija je prilikom hapšenja pronašla mobilni telefon i memorijsku karticu sa fotografijama, a Lj. L. će, po isteku zadržavanja, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Samo dan prije hapšenja beogradskog pedofila, u ruke srpske policije pao je i dugogodišnji trener i direktor ženskog fudbalskog kluba u Kikindi Mikoš M. (61). On je zadržan u pritvoru zbog sumnje da je pokušao da seksualno iskoristi šesnaestogodišnju djevojčicu kojoj je bio trener. Prema prvim rezultatima istrage, trener je, navodno, dodirivao djevojčicu po intimnim djelovima tijela i tražio da ga ona oralno zadovoljava, zbog čega se sumnjiči za krivično djelo obljube zloupotrebom službenog položaja.

Prije toga, policija je u Beogradu uhapsila i taksistu Zorana Z. (65), sa Vračara, koji je osumnjičen za seksualno uznemiravanje jedne četrnaestogodišnje djevojčice. Taksistin "slučaj" već je "preuzelo" u rad Prvo osnovno tužilaštvo, a u narednom periodu biće odlučeno o tome ima li elemenata za podizanje optužnice protiv njega i za koje djelo tačno. Inače, Zorana Z. je kao pedofila markirao djevojčicin otac, podijelivši pamflet po Vračaru sa informacijama o napadu na njegovu ćerku, koju je taksista pokušao na silu da uvuče u svoje vozilo.

Konačno, prije nepuna dva mjeseca, takođe u Beogradu, uhapšen je i trener karatea Zlatko Bogatinovski (57). Njemu se na teret stavlja da je u maju ove godine obljubio trinaestogodišnju A. R. Pred nadležnim istražnim organima, Bogatinovski je negirao krivicu, rekavši da djevojčicu nije ni na šta prisilio i da mu je sve "namješteno". Slučaj je policiji prijavila majka djevojčice, iako A. R. od početka tvrdi da je njen trener "nevin".

MONSTRUM IZ STAROG SELA

Pre dva dana uhapšen je i stavljen u pritvor i Kostadin Sretenović (52), iz Starog Sela kod Velike Plane, pod sumnjom da je dječaka M. V. (16) primoravao na seksualan čin i pritom sve snimao. Kada su policajci po prijavi ušli u kuću Sretenovića, nije im mnogo trebalo da nađu USB sa snimcima koji ga teško optužuju. Tužilaštvo je protiv njega pokrenulo postupak, a sumnja se da je Sretenović snimke nosio u Austriju i tamo ih prodavao. (novosti)

Portal Analitika