Politika

Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku Opštine Andrijevica Srđanu Mašoviću i predsjedniku Skupštine opštine Zvonku Vukoviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Andrijevice Dan opštine.
Đukanović  čestitao Dan opštine Andrijevica
Portal AnalitikaIzvor

„Obilježavanje Dana Opštine, u godini kada proslavljamo deset godina nezavisnosti i hiljadu godina državnosti, prilika je da i građanima Andrijevice zahvalimo na doprinosu u stvaranju nezavisne Crne Gore. Naša država je danas međunarodno priznata i prepoznata kao pouzdan partner velikih svjetskih sila. Na pragu članstva u NATO i na čelu kolone budućih članica Evropske unije. Ovaj rezultat nas dodatno obavezuje da, u narednom periodu, zajedničkim radom doprinosimo boljem kvalitetu života građana Andrijevice i cijelog sjevera. Vlada Crne Gore će posvećeno raditi na realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata i privlačenju stranih investicija, što će, uvjeren sam, rezultirati ravnomjernijim regionalnim razvojem i blisko boljoj budućnosti za sve naše građane“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.