AMSCG: Oprez zbog mogućih odrona

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, a zbog mogućih odrona na dionicama koje vode kroz usjeke, vožnju treba prilagoditi uslovima na putu, saopšteno je iz Auto-moto saveza.
AMSCG: Oprez zbog mogućih odrona
Portal AnalitikaIzvor

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. Saobraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče - Kolašin - Mojkovac, Podgorica - Sotonići -Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg - Herceg Novi - Kotor - Budva - Bar - granični prelaz Sukobin, Podgorica – Cetinje – Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Na relaciji Luka Bar – Podgorica – Nikšić - Krnovo, saobraćaj će, do završetka prevoza vjetroturbina, povremeno biti prekinut. Konvoj će se kretati u pratnji policije.

(Mina)

Portal Analitika