Crna hronika

Otac Vladimira Ulame odbio poligrafsko testiranje

Otac Vladimira Ulame za kojim policija traga od nestanka Petrovčanina Nemanje Medina odbio je juče poligrafsko testiranje, saznaju Vikend novine u policiji.
Otac Vladimira Ulame odbio poligrafsko testiranje
Portal AnalitikaIzvor

Vladimir Ulama, saslušan je u policiji odmah nakon nestanka ovog Petrovčanina. Ispričao je tada da se susreo sa Medinom i da mu je toga dana kazao da ide za Nikšić, a šta se dalje dogodilo sa njim nije znao da kaže.

Odmah po izlasku iz policijske stanice, međutim, gubi mu se svaki trag. Ulama nije zvanično osumnjičen da je povezan sa Medinovim nestankom ali ga inspektori traže kako bi od njega uzeli otiske koji će biti upoređeni sa tragovima nađenim u spaljenom automobilu kojim je upravljao Medin na dan nestanka.

"Reno megan” pronađen je prije četiri dana pored lokalnog puta Virpazar- Rijeka Crnojevića u mjestu Jabukov do. Prema pisanjima pojedinih medija, policija sumnja da je upravo Ulama upravljao ovim automobilom te da je odgovoran za njegovo spaljivanje.

Medin je nestao 8. jula oko 17.30 sati, nakon što je krenuo u pravcu Virpazara. Prije četiri dana policija je pronašla Medinov "reno megan” zapaljen pored lokalnog puta Virpazar-Rijeka Crnojevića u mjestu Jabukov do.

Njegova porodica apelovala je na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Nemanji da se jave na broj telefona 068-417-510.

Juče je povodom Medinovog nestanka na poligrafu saslušano nekoliko osoba iz njegovog okruženja ali njihovi iskazi, po saznaju DN, neće znatno pomoći istražiteljima da dođu do nestalog mladića.

Portal Analitika