Politika

Saučešće Pejanović – Đurišić francuskom kolegi Le Drianu

Crnogorska ministarka odbrane prof. dr. Milica Pejanović Đurišić uputila je telegram saučešća ministru odbrane Republike Francuske Žan Iv Le Drianu, povodom napada u Nici.
Saučešće Pejanović – Đurišić francuskom kolegi Le Drianu
Portal AnalitikaIzvor

“U ime Ministarstva odbrane Crne Gore, kao i u svoje lično ime, upućujem Vam iskreno saučešće povodom tragedije koja je zadesila Francusku i čitav demokratski svijet.

Jučerašnji brutalni napad na nedužne civile, na šetalištu Promenade des Anglais u Nici, još jednom poziva na snažnu saradnju među partnerima sa ciljem da se spriječe bezumni napadi terorista koji ugrožavaju civilizacijske tekovine širom svijeta.

Uvjerena da će građani Francuske imati snage da prevaziđu i ovaj teški događaj, i da ćemo zajedničkim snagama naći odgovor na zastrašujuća djela terorizma i fanatizma, koristim priliku da Vam ovim putem prenesem najdublje lično saosjećanje, kao i Ministarstva odbrane Crne Gore, sa porodicama poginulih i pozelim brz oporavak povrijeđenim” navodi se u telegram ministarke odbrane CG prof. dr. Milice Pejanović Đurišić.

 

Portal Analitika