Zanimljivosti

Napokon političarka koja se razumije u modu

Kada za govor koji su gledali milioni, neko obuje cipele koje imaju leopard dezen, onda je to znak da se radi o nezavisnoj i hrabroj osobi, ali i nekome ko obrća pažnju na modu.
Napokon političarka koja se razumije u modu
Portal AnalitikaIzvor

Tereza Mej ima 59 godina, u politici je već dugo, ali je široj javnosti postala poznata nakon preuzimanja funkcije premijera Velike Britanije, 13. jula.

Tom prilikom obratila se naciji, ali i cijelom svijetu, a za govor koji održala u Ulici Dauning u Londonu, nije bila obučena kao većina drugih svjetskih političarki. 

Imala je malo dublje dekoltovanu teget haljinu, preko toga teget sako sa žutim detaljima, a na nogama - cipele koje imaju leopard dezen!

3

Možda se sada neki od vas pitaju - zašto je to važno?

Pa, odijelo ne čini čovjeka, to znamo, ali jeste vid komunikacije između ljudi, svojim izgledom šaljemo poruke, kojih često nismo svjesni.

Šta nam poručuje nova premijerka? Da obraća pažnju na detalje, što je važno za svaki posao, da se ne povinuje tuđim uticajima već prati sopstvene principe, da je hrabra, ne haje na to šta će reći drugi, ali i da je patriota jer nosi modele britanskih dozajnera. To nije malo podataka, slažete se? 

Osim upadljive obuće, Tereza Mej voli i upadljiv nakti, a od dizjanera, Vivijen Vesvud.

 

Mondo.me

Portal Analitika