Politika

Vučurović: Članstvo u NATO-u donosi patnju, krv i suze

''Nevine žrtve u Francuskoj, Turskoj i Belgiji trebale bi da budu velika opomena svima u Crnoj Gori, posebno onima koji bez razmišljanja i najčešće zbog svojih ličnih i partijskih interesa hrle u to društvo, da članstvo u NATO savezu donosi stalnu nestabilnost i direktno ugrožavanje bezbjednosti naših građana”, govori se u saopštenju portparola NOVE, Jovana Vučurovića.
Vučurović: Članstvo u NATO-u donosi patnju, krv i suze
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode u saopštenju marionetski režim Mila Đukanovića, kome su se nedavno priključile i bivše opozicione stranke koje takođe podržavaju ulazak Crne Gore u NATO, očigledno ne razmišlja o, kako oni kažu, teškim i nesagledivim posledicama koje bi proistekle iz eventualnog učlanjenja Crne Gore u ovaj agresivni vojni savez. 

“Takvoj vlasti je mnogo bitnije slijepo izvršavanje naloga i naredbi koje stižu iz američke ambasade i takvim ponašanjem direktno dovode u opasnost svakog stanovnika Crne Gore. Taj podanički odnos je najvidljiviji u činjenici da DPS i njegovi sateliti pokušavaju da spriječe da građani na referendumu odluče o  problemu koji ih direktno ugrožava. Ova vlast u kontinuitetu radi protiv interesa Crne Gore, i oni u svojoj bahatosti i odsustvu realnosti očigledno misle da su naši građani neinformisani i da ne vide šta se dešava u značajnim evropskim državama, koje su meta terorista upravo zato što su dio NATO-a. Katastrofalna i siledžijska politika NATO-a je u smrt odvukla na stotine hiljada nedužnih ljudi, među kojima su i građani Crne Gore, i treba se držati što dalje od jednog takvog saveza. Dakle, svjedoci smo da članstvo u NATO-u ne samo da traži dodatne, velike finansijske troškove država koje su članice, nego donosi patnju, krv i suze ne čineći život građana sigurnijim nego samo ugroženijim od strane raznih terorističkih organizacija”, zaključuje Vučurović.

Portal Analitika