Crna hronika

Policija demantovala da je Prskalo povrijeđen u sukobu klanova

Kotorska policija demantovala je navode da je Kotoranin Ilija Prskalo (30) sinoć teško ranjen u pucnjavi, te da je riječ o novom sukobu kotorskih kriminalnih klanova. Iz policije je saopšteno da u događaju nije bilo upotrebe vatrenog oružja.
Policija demantovala da je Prskalo povrijeđen u sukobu klanova
Portal AnalitikaIzvor

Iz kotorske policije DN je saopšteno da je u prostorije OB Kotor jutros došao Ilijin otac, Josip Prskalo, kako bi demantovao medijske navode.

"Dana 14. jula oko 23 sata od strane jedinice za HMP obaviješteni smo da je u pomenutu ustanovu primljeno lice Ilija Prskalo sa lakom tjelesnom povredom ogrebotinom u tjemenom dijelu glave koja nije mogla nastati usljed upotrebe vatrenog oružja. Lice je nakon dovođenja u službene prostorije radi prikupljanja obavještenja saoštilo da je povredu zadobio prilikom pada ispred stambenog objekta u kojem boravi. Navode na okolnosti ovog događaja potvrdio je i svjedok Tomislav Cenerić iz Kotora. A jutros u prostorije OB Kotor došao je njegov otac Prskalo Josip koji je demantovao medijske navode u odnosu na predmetni događaj", saopšteno je iz kotorske policije.

Portal Analitika