Muzika

Sedmi festival After Beach Parties: Program za vikend 16. i 17. jul

Festival After Beach Parties uoči zakazanih gostovanja svjetskih DJ imena koji će premijerno nastupiti u Crnoj Gori predstojećeg vikenda (subota, 16. jul i nedjelja 17. jul) pripremio je bogat program domaćih DJ-eva.
Sedmi festival After Beach Parties: Program za vikend 16. i 17. jul
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tako će u okviru rezidencijalnog segmenta festivalskog programa u subotu, 16. jula u Ulcinju na plaži ''Aquarius'' gostovati DJ Angel, a na kite surf stanici ''D'Olcinijum'' popularni mladi crnogorski DJ Millok. Kada je riječ o opštini Bar, u Sutomoru će nastupiti Morning Indidan na lokaciji ''Cuba Libre'' a DJ Marco na plaži ''Sunset''. ''Tropski bar'' na plaži Veliki pijesak takođe u Baru ugostiće MTECH-a. ''Torch Beach'' Budva priprema miks pult za DJ Joksa, dok će DJ Steff nastupiti na plaži ''San Trope'' takođe u Budvi.

U subotu će u klubu ''Almara'' na Oblatnom goste zabavljati rezident festivala Marthin Klein, na lokaciji plažnog bara ''Onna'' DJ Mallex, dok će Goxy gostovati u centru Tivta, plaža ''Ponta Seljanovo''. DJ Fame odlazi u Herceg Novi, gjde će održati nastup na plaži ''Žalo''.

Veliki broj žurki i bogat rezidencijalni program biće organizovan i u nedjelju, 17. jula. Što se tiće Ulcinja, Soft85 će preuzeti miks pult na kite stanici ''SandBox'', dok će DJ Prika biti na ''D'Olcinijumu''. DJ Rayo sa svojim Positive Crew-om će osigurati provod na plaži ''Gecko''. ''Questo Quello'' u Sutomoru će ugostiti Marconit-a, DJ Perry će gostovati na lokaciji ''Terazza'', dok će u Budvi na ''Sen Tropeu'' biti DJ Steff i Jokso na ''Torchu''. Još jedna fantastična žurka na ''Almari'' biće održana u nedjelju na čelu sa DJ Dreamer-om.

Svi programi festivala After Beach Parties su besplatni, tokom cijelog trajanja festivala od 15. jula do 15. avgusta. Početak svake žurke je poslije 16 časova. Organizator sedmog izdanja festivala je Montenegro Event Agencija pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma, uz podršku NTO, kompanije Crnogorski Telekom, Tuborg, Cockta.

Portal Analitika