Crna hronika

Zapaljeno vozilo direktora beranske Opšte bolnice

Službeno vozilo direktora beranske Opšte bolnice, Budimira Dabetića, zapaljeno je u noći između srijede i četvrtka, oko tri sata poslije ponoći.
Zapaljeno vozilo direktora beranske Opšte bolnice
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenosi CdM, tom prilikom oštećeno je i vozilo marke „reno“, koje je bilo parkirano pored Dabetićevog „voksvagen pasata“ na parkingu zgrade u kojoj direktor beranske bolnice živi.

Ubrzo nakon što su stanari zgrade prijavili, vatrogasci su ga lokalizovali požar koji je zahvatio vozila.

- Dobili smo dojavu u 2.53 časova da ispred „žute zgrade“ u centru Berana gori automobil. Vatrogasci su odmah izašlu na lice mjesta i brzom intervencijom, koja je trajala desetak minuta, ugasili požar i spriječili da se proširi i na ostala auta - kazali su iz Službe zaštite i spasavanja.

Dabetić je rekao da ne zna šta bi moglo biti uzrok paljenja njegovog službenog automobila.

- Bio sam u šoku kad sam vidio automobil u plamenu. Nikome se nijesam zamjerio niti dao bilo kakvog povoda da pričini ovako djelo. No, nadam se da će se u daljoj istrazi utvrditi o čemu se radi - kazao je Dabetić.

Iz policije su, nakon izvršenog uviđaja, nezvanično kazali da je požar na Dabetićev automobil najvjerovatnije podmetnut i da se preduzimaju intenzivne radnje u cilju rasvjetljavanja ovog slučaja.

Dabetić je visoki funkcioner DPS-a koji se devet godina za redom nalazi na mjestu direktora Opšte Bolnice u Beranama.

Izvor: CdM.me

Foto: Dnevne novine

Portal Analitika