Turizam

Stanovi i apartmani u Portonovom u prodaji od danas

Prvi i željno iščekivani ekskluzivni stanovi i apartmani u okviru najnovije luksuzne destinacije na Jadranu Portonovi su od danas na prodaji. Kako navode iz kompanije Azmont Portonovi, luksuzni projekat vrijedan 650 miliona eura kreiran je tako da upravo Crnu Goru najprobirljiviji svjetski putnici biraju za svoju destinaciju- kao takav, gradi se na predivnoj obali Boke Kotorske. Prvo otvaranje se očekuje u drugoj polovini 2017. godine.
Stanovi i apartmani u Portonovom u prodaji od danas
Portal AnalitikaIzvor

Ukupno 133 stanova i apartmana se od danas nalaze na prodaji, od čega je 89 u dijelu Lower Village, a 24 se nalaze u dijelu Marine. Svi oni, biće završeni i spremni za useljenje u drugoj polovini 2017. godine.

‘’Kreiramo destinaciju koja će nadilaziti očekivanja a ujedno pružati neka od najboljih iskustava današnjice i postati mjerilo kvaliteta ubuduće’’, kazao je Ahmet Erentok, predsjednik odbora direktora kompanije Azmont Investments koja je vlasnik Portonovi rizorta, I dodao da već prva interesovanja ukazuju da imaju osnova da očekuju uspješnu prodaju.

2016-07-14-portonovi-london-general

Sofisticirane nekretnine koje su smještene na uskom i ekskluzivnom dijelu zaliva karakteristične su po spektakularnim pogledima; ovo je ujedno savršena lokacija za super jahte i istraživanje 300 kilometara duge i veličanstvene obale, nalik fjordovima, odakle ujedno imate i brz pristup ostatku Jadrana.

Spektakularni rizort na površini od 26 hektara imaće 290 jedinica – od luksuznih nekretnina kao što su prostrane gradske kuće smještene u srcu Portonovi naselja koja odišu meditarenskim stilom, do stilizovanih vila ušuškanih u uređenim vrtovima, te uglađene penthouse stanove koji gledaju na marinu.

Budući vlasnici u Portonovom imaju priliku da biraju između brojnih brižljivo pripremljenih opcija i to od strane renormiranih arhitekata kompanije Harper Downie i CallisonRTKL.

Dodatno, Harrods Interiors je kompanija koja je bila zadužena za pripremu i opremanje pokaznih stanova dijelu Lower Village u Portonovi rizortu. Klijenti će imati priliku da sami biraju – od namještaja do zidova, pa i cijelog uređenja, a respektabilni i ekskluzivni partner kao što je Harrods Interiors će u potpunosti opremiti njihov crnogorski dom. 

2016-07-14-portonovi-lower-village-cgi

Portonovi će takođe biti dom prvog One&Only-ija u Evropi.

Enterijer je povjeren poznatom i inspirativnom arhitekti Jean-Michel Gathy-iju koji vodi kompaniju Dennistons. Kao takav, One&Only Portonovi će imati oko 140 luksuznih soba i vila, ali i Espace Chenot Health Wellness Spa kao sastavni dio. Dodatno, visokoluksuzni restorani i brendovi će takođe biti njegov sastavni dio.

Portonovi marina će imati 220 vezova za jahte i super jahte. Ovo će biti jedna od prirodno najzaštićenijih marina u region sa odličnim pristupom Jadranu i dnevnim pristupom hrvatskim ostrvima. Glavni dio Marine će biti Portonovi Yacht Club, namjenjen članovima. Dizajniran je za ekskluzivnu upotrebu vlasnika jahti a na njega potpis stavlja britanski dizajn studio Winch Design.

U sklopu Rizorta će se nalaziti i brojni brendovi, uključujući dizajnerske radnje ali i internacionalne premium modne brendove.

Portal Analitika