Fudbal

Zlatan vrbuje Pogbu?

Već neđeljama traju spekulacije oko prelaska Pola Pogbe u Junajted, a prema posljednjim nezvaničnom "informacijama" britanskih medija najbliži je Old Trafordu.
Zlatan vrbuje Pogbu?
Portal AnalitikaIzvor

Prije nekoliko neđelja su pojedini mediji objavili da je Junajted spreman da plati 120 miliona eura za igrača koga je razvijao u svojoj akademiji, a kojeg je 2012. puštio da bez obeštećenja ode u Juventus.

Takođe, italijanski mediji su tada prenijeli da će Francuz na "Teatru snova" imati godišnju platu od 13 miliona eura, što je skoro duplo više od onoga što mu kroz povišicu nudi Juventus da ostane. U međuvremenu, Pogba je primijećen u Los Anđelesu na večeri sa novim napadačem Junajteda Zlatanom Ibrahimovićem, s kojim "dijeli" istog agenta Mina Rajolu. 

"Dokaz" njihovog susreta su fotografije vlasnika jednog restorana Bobija Čina na instagramu, za Ibrahimovićem i Pogbom, u razmaku od nekoliko sati, iako nema zajedničke. 

Međutim, Pogbine izjave i dalje hrabre navijače Juventusa, na dodjeli sportskih nagrada ESPN-a, Francuz je između dresova Reala, Junajteda i Juventusa izabrao crno-bijeli i izjavio: "Ovo je moj dres, moj klub, moja morodica".

B92

Portal Analitika