Zabava

Gdje će poznate ličnosti odmarati ovog ljeta: Najljepši odmor je u Crnoj Gori

Vrijeme godišnjih odmora uveliko je počelo, a poznati Crnogorci i Crnogorke „kuju planove" za savršeno ljetovanje, koje će, sudeći po Pobjedinoj anketi, uglavnom provesti u svojoj domovini. Neko će poći na more, neko na plani¬nu, a ima i onih koji pakuju kofere za putovanje iz snova koje podrazumijeva posjetu jednoj od egzotičnih destinacija u Indijskom okeanu.
Gdje će poznate ličnosti odmarati ovog ljeta: Najljepši odmor je u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Glumac Mladen Nelević spas od vrelih ljetnjih dana sa su­prugom Slavkom pronalazi u selu Ubli, nadomak Podgorice, gdje sa prijateljima svakod­nevno organizuje okupljanja uz dobru hranu i domaće vino. - Trenutno sam na selu, malo je hladnije i prijatnije za život nego u stanovima u Podgorici. Selo Ubli su moja mirna oaza, gdje redovno dolazim. Dio vremena sigurno ću provesti na moru, zbog predstava koje me očekuju u narednom peri­odu. Za sada nemam neki pla­nirani odmor, radim stalno, ali u svakom slučaju selo i planina u ovom periodu uvijek su moj izbor - kazao je Mladen Nele­vić.

Njegov mlađi kolega, koji se širom regiona proslavio ulo­gom Damira u seriji „Kud pu­klo da puklo", Momčilo Otašević takođe odmor planira da provede na selu, i to u Njeguši-ma. - Nemam baš puno slobodnih dana. Mnogo radim, a to već traje posljednjih pet godina. Recimo, u narednom periodu očekuju me predstave u Koto­ru i Tivtu, a slobodne dane koje budem imao provešću na selu. Biću na Njegušima - ot­krio je popularni glumac.

nnp1

Pjevačica Nina Petković sa su­prugom Sanjinom Kopitovićem krajem avgusta poći će naromantično putovanje. - Već sada sam u Tivtu, gdje odmaram i radim. Ali, krajem avgusta očekuje me divno pu­tovanje na jednu od egzotič­nih destinacija u Indijskom okeanu. To mi je želja odavno, s obzirom da nakon vjenčanja nigdje nijesmo išli na medeni mjesec - rekla je Nina Petković.

Džudista Srđan Mrvaljević uveliko se priprema za Olim­pijske igre u Riju, pa ističe da vjerovatno neće stići da ode na odmor.

- Imam neki plan da ću kada se vratim deset dana provesti na Crnogorskom primorju, ako uopšte negdje budem išao. Jedno je sigurno, nakon po­vratka sa Olimpijade nigdje van Crne Gore neću ići - ispri­čao je Mrvaljević.

Srđan nije jedini koji se pri­prema za Olimpijadu, pa vjer­na čuvarka crnogorske ruko-metne mreže Sonja Barjaktarović već sada je u Kolašinu na pripremama. A na Pobjedino pitanje da li će uspjeti za sebe da ukrade neki slobodan dan, odgovara:

- Ovo ljeto nigdje neću ići, jer me čeka Olimpijada. Već sam u Kolašinu na pripremama. Ništa od mog ovogodišnjeg odmora, nadam se da ću neko­liko dana biti na Crnogorskom primorju – rekla je Barjaktarović.

Pjevačica Andrijana Božović ne krije da jedva čeka slobod­ne dane koje će nanajbolji mo­gući naćin provesti sa sinom Dariom.

- Ljetovanje smo isplanirali u Crnoj Gori, nigdje vani. Dio odmora bićemo na Žabljaku, a dio na Adi Bojani - ispričala je sagovornica Pobjede.

Bane Nedović već sada zna da će svaki slobodan trenutak, koji ugrabi u pauzi od svirki, iskoristiti da provede sa vjere­nicom.

- Nakon nastupa i svih obaveza vezanih za moju karijeru, pla­niram da svoj odmor prove­dem sa vjerenicom. Oboje vo­limo spontanost, tako da će destinacija našeg odmora biti neposredno pred polazak određena. Nije važno mjesto, već vrijeme koje provodite sa nekim - poručio je Bane Nedo­vić.

Bojan Marović ljeto će prove­sti radno i to na koncertima koji su zakazani po državama eks-YU.

- Iskreno, mene to zadovolja­va, upoznajem ljude, razne kulture. Koncerti su divna stvar, kad muzikom pričaš o sebi, a još publika uzvraća ra­zumijevanjem svega što radiš. Kasnije ću otići u svoju kuću u Buljaricama. To je moj mir, moj ćošak koji neću nikada da­ti - kaže Marović.

Kapiten crnogorske košarkaš­ke reprezentacije Suad Šehović ispričao je daje već sada na radnom odmoru u Bi­jelom Polju.

- Odmor, inače, provodim uz porodicu, roditelje i društvo koje često ne gledam tokom godine. Imao sam dva poro­dična izleta do Sarajeva i Beo­grada, kako bih završio obave­ze oko studija. Tako da nema previše interesantnih detalja sa ovog godišnjeg ljeta I odmora. Brzo je okupljanje reprezen­tacije tako da ću svakodnevno na trening - zaključio je Šeho-vić.

Mima snima „Biser Bojane"

Crnogorski glumac Milutin Mima Karadžić već je u Crnoj Gori i uveliko se priprema za novi film „Biser Bojane" koji će se snimati u Ulcinju.

- Ovo ljeto za mene će biti veoma radno, na relaciji Budva -Ulcinj. Naime, krajem avgusta u Ulcinju počinje snimanje filma koji će se zvati „Biser Bojane". Pripreme za film su počele, a veća ekipa ćesarađivati na ovom projektu - kazao je Karadžić.

 

Pobjeda

Portal Analitika