Politika

Vujanović sa Vučićem: Obostrani interes za unaprjeđenje bilateralnih odnosa

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, koji boravi u radnoj posjeti Srbiji sastao se danas sa srpskim premijerom Aleksandarom Vučićem.
Vujanović sa Vučićem: Obostrani interes za unaprjeđenje bilateralnih odnosa
Portal AnalitikaIzvor

Premijer Vučić i predsjednik Vujanović konstatovali su da postoji obostrani interes za unaprjeđenje bilateralnih odnosa i snažniju saradnju dviju zemalja. S tim u vezi, očekuje se češća razmjena posjeta zvaničnika Srbije i Crne Gore, čime će doprinijeti i Crnogorska kuća u Beogradu, koja će večeras biti otvorena.

Srpski premijer i crnogorski predsjednik razgovarali su o potrebi bolje saobraćajne i energetske povezanosti dviju zemalja kroz zajedničke infrastrukturne projekte, što bi doprinijelo njihovom ekonomskom napretku.

Premijer Vučić i predsjednik Vujanović su istakli potrebu očuvanja regionalne stabilnosti i izričitu opredijeljenost Srbije i Crne Gore da time doprinesu napretku regiona Zapadnog Balkana. Vujanović se sastao i sa predsjednicm srpskog parlamenta Majom Gojković.

 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
L Labude...
14.07.2016. 11:38

...SMETA LI TI SMETA OVA CRNOGOSKA KUĆA-U BEOGRAD? TI BI IZGLEDA-KA TI ĐED DA POTULIŠ CRNU GORU? KASNO LAMINO LABUDE...PASA TEMPO...!!!! ZA NAVIJEK-LAMINO LABUDE....!!!!

0
2
L Labud
13.07.2016. 21:38

Nije mi jasno koji bi to Preśednik na svoj dan Državnosti išao u drugu Državu!?

4
0