Muzika

OFF DUTY: Nikšiću i Crnoj Gori je potreban LAKE FEST

Portal Analitika prenosi kratak intervju sa bendom Off duty uoči nastupa na Lake Festu. LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu? OD: Publika može da očekuje da ćemo dati sve od sebe kao i uvijek… Obećavamo energičan nastup i muziku koja će ih tjerati na skakanje, šutke i dovesti do potpunog ludila.
OFF DUTY: Nikšiću i Crnoj Gori je potreban LAKE FEST
Portal AnalitikaIzvor

LF: Koji su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?

 

OD: Mi smo imali čast da te 2011e godine otvorimo prvi Lake fest i počnemo na neki način cijelu priču koja traje evo 6 godina i nadamo se da će trajati još dugo jer je Crnoj Gori i Nikšiću potreban jedan veliki rock festival, pogotovo sad kad ostali veći festivali prave zaokret ka elektro muzici. Svi utisci su odlični i sa nastupa prve godine i sa ostalih na kojima smo bili u publici. Želimo vam da ova i svaka naredna godina prođu bez kiše, koja je jedino pravila smetnje, sve ostalo je super :) Nama je svakako drago da smo dobili poziv da posle pet godina ponovo nastupimo, i nadamo se da ćemo opravdati očekivanja organizatora, pa možda opet za pet godina izađemo na binu Lake festa :)

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

OD: Mi uveliko radimo na novom materijalu, tako da će repertoar biti sastavljen od bržih pjesama sa prvog albuma i novih pjesama od kojih će neke biti izvedene premijerno.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?

OD: Poruka za fanove bi bila da dođu i uvjere se u sve ovo što smo najavili … sigurno neće zažaliti… Takođe bi poručili da dođu na vrijeme i isprate svakog izvođača jer nemaju baš svaki dan priliku da im praktično na kućnom pragu sviraju najbolji domaći bendovi i velika svjetska imena, kakvo je ove godine svakako Manu Chao.

Portal Analitika