Abiznis

“Montenomaksu” nagrada Najkompanija i Najmenadžer

U Sarajevu je, u prisustvu najuspješnijih menadžera iz desetak zemalja Evrope i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona, održana tridesetčetvrta po redu ceremonija dodjele nagrada za najmenadžera i najkompaniju regiona jugoistočne i srednje Evrope.
“Montenomaksu” nagrada Najkompanija i Najmenadžer
Portal AnalitikaIzvor

U kategoriji najkompanije i najboljeg menadžera u oblasti logistike za 2016. godinu, nagrada je pripala kompaniji “Montenomaks Control & Logistics” doo i izvršnom direktoru kompanije, gospodinu Radovanu Raduloviću. Za ovu prestižnu nagradu je ove godine nominovano oko 1.000 menadžera i kompanija iz svih privrednih oblasti, a priznanje je na svečanosti u Gradskoj vijećnici dobilo njih dvadesetdvoje.

– Meni i kompaniji Montenomaks C&L je ukazana velika čast. Nagrade za Najmenadžera i Najkompaniju su priznanje i satisfakcija za poslovne uspjehe koje bilježimo proteklih 16 godina. Svaka je nagrada ujedno i obavezujuća – nastojaćemo da zadržimo lidersku poziciju na lokalnom i da se, eventualno, na pravi način pokažemo i na ostalim tržištima – izjavio je Radulović.

Na ceremoniji je uručeno i devetnaest „Specijalnih nagrada“, ljudima koji nisu direktno u biznisu, ali imaju značajan uticaj na stvaranje ambijenta za biznis. To su nagrade „Najministar“, „Najgradonačelnik“, te nagrade najboljima u oblasti nauke, informisanja, sporta i kulture.

nagrada

 

Portal Analitika