Politika

Pajović: Nijesmo kontaktirali DPS i SD oko koalicije

Predsjednik Skupštine i Pozitivne Crne Gore Darko Pajović rekao je danas da se njegova stranka sprema za samostalni nastup na izborima.
Pajović: Nijesmo kontaktirali DPS i SD oko koalicije
Portal AnalitikaIzvor

Pajović je to kazao nakon današnjeg susreta sa  generalnim sekretarom OEBS-a Lambertom Zanijerijem u Skupštini Crne Gore.

- Nijesmo imali kontakta sa predstavnicima Demokratske partije socijlista i Socijldemokrata oko zajedničkog nastupa na izborima. Pripremamo se za samostalni nastup i ako bude kontakata sa drugim strankama obavijestićemo javnost - rekao je Pajović odgovarajući na pitanje novinara.

Pajović  je najavio da će danas podnijeti prijavu protiv poslanika koji su prošle sedmice izazvali incident u parlamentu. Kako je rekao, imena poslanika biće poznata tokom dana.

On je novinarima u parlamentu kazao da je prijava već spremna, ali da zbog obaveza nije stigao da je preda u periodu u kojem je najavio.

Na pitanje da li će prijavu zbog incideta u parlamentu podnijeti samo protiv poslanika Demokratskog fronta ili i protiv poslanika Demokratske partije socijalista, Pajović je rekao da odgovornot ne dijeli na političke partije, već pojedince.

On je poručio da primitivizam i psovke neće stajati u crnogorskom parlamentu i da nema namjeru da bilo kome dozvoli da na taj način šalju sliku o Skupštini.

On je kazao da će danas uputiti poziv za posmatranje izbora OEBS-u.

Portal Analitika