Politika

DPS Budva: Nikada se nismo služili nečasnim radnjama

Nikada se nismo služili nečasnim radnjama, pa toga neće biti ni ovoga puta, navode iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u reagovanju na tvrdnje Demokrata Budve da je „počeo pritisak na građane u predizbornoj kampanji, u pojedinim preduzećima i lokalnoj samoupravi“.
DPS Budva: Nikada se nismo služili nečasnim radnjama
Portal AnalitikaIzvor

- Drugima vi prijetite gospodo! Drugima se obraćajte tonom koji ne priliči tek formiranoj stranci koja treba da zadobije simpatije javnosti – dodaju iz DPS-a.

U svom reagovanju iz ove stranke navode kako je demokratsko je pravo svakog građanina i građanke Budve da se na predstojećim izborima samostalno opredjeli koga će podržati u narednom četvorogodišnjem periodu, na osnovu dosadašnjeg povjerenja i budućeg programa koje će partije koje će učestvovati u izbornom procesu ponuditi.

- Demokratska partija socijalista, kao najbrojnija partija u Budvi (što je potvrđeno svih prethodnih godina), nema potrebe da sistemima ucjene, pritiscima, obećanjima ili na bilo koji drugi način utiče na biračko tijelo, koje je stabilno i pred ove izbore. Kao politička partija u čijim redovima se nalaze ozbiljni ljudi, ostvareni u svojim profesijama, fakultetski obrazovani mladi ljudi i vrijedni i odgovorni radnici i službenici, smatramo da nam je ispod nivoa komentarisati špekulacije i „rekla – kazala“ pompezne izjave, date zarad dobijanja brzih političkih poena. Nikada se nismo služili nečasnim radnjama, pa toga neće biti ni ovoga puta. Pred svoje glasače i pred nove, za koje ne sumnjamo da će ih biti, izlazimo sa novim poletom i energijom, obećanjima koja će se odnositi isključivo na dobrobit grada i prosperitet svih građana, a nikako na lične koristi pojedinca. Drugima vi prijetite gospodo! Drugima se obraćajte tonom koji ne priliči tek formiranoj stranci koja treba da zadobije simpatije javnosti. Ne branite vi građane Budve od njih samih, jer za tim nema potrebe, oni će u nama i ovoga puta pronaći jedinog i pravog partnera koji će im garantovati izlazak iz finansijske krize, nove projekte i stabilnost u državi koju naša partija, za razliku od vaše, bezrezervno poštuje – zaključuju iz DPS-a.

 

Portal Analitika