AMSCG: Zabrana saobraćaja na više dionica

Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima, a iz Auto-moto saveza savjetuju da se izbjegava vožnja u najtoplijem dijelu dana.
AMSCG: Zabrana saobraćaja na više dionica
Portal AnalitikaIzvor

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog rekonstrukcije puta, do 1. avgusta promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Do 1. septembra, od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. Sabraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče - Kolašin - Mojkovac, Podgorica - Sotonići -Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg - Herceg Novi - Kotor - Budva - Bar - granični prelaz Sukobin, Podgorica - 

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Na relaciji Luka Bar-Podgorica-Nikšić-Krnovo, saobraćaj će, do završetka prevoza vjetroturbina, povremeno biti prekinut. Konvoj će se kretati u pratnji policije.

Portal Analitika