Zabava

Bahati Sergej Trifunović napravio skandal na Egzitu

Ja ispred svih - bio je Sergejov moto posljednje večeri na Egzitu. Igralo se finale Evropskog prvenstva u fudbalu, a svi koji su se te večeri zatekli na Tvrđavi mogli su da na rege stejdžu gledaju prenos.
Bahati Sergej Trifunović napravio skandal na Egzitu
Portal AnalitikaIzvor

Tamo je bio i Sergej Trifunović, koji je umislio da je tolika zvijezda i da mu se sve može. On je stavio stolicu usred publike koja je sjedela na travi i sjeo da gleda finale. Bahati glumac je, iako je znao da mnogima smeta što sjedi tako visoko, nastavio da prati utakmicu kao da je u svojoj dnevnoj sobi.

- Mnogi su sjedeli na travi i gledali utakmicu između Portugala i Francuske. Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svijetu, pa je veliki broj egzitaša pratio finale. Sergej je uzeo stolicu, smjestio se usred gledališta i uopšte ga nije bilo briga što ljudi ne vide od njega - priča izvor koji se zetekao na licu mjesta.

Naravno, sve to nije moglo da prođe bez konflikta.

- Zaista je bilo nemoguće gledati od njega. Svi su mu govorili da se spusti, ali ne. Nije poslušao. Posvađao se sa nekolicinom i uz ružne riječi je nastavio da sjedi na stolici - kaže za "Blic" jedan posjetilac festivala. I dok je bahati glumac tako sjedeo, ostali egzitaši su nastavili da gledaju fudbal, jer pametniji popušta. Nema šta, pravi "gospodin" taj Sergej. (Blic)

Portal Analitika